Eu am pasaport electronic de FR de 3 ani
, nici o data nu a fost controlat cip-ul. Numai in SUA si la unele institutii se verifica
Mai bine fac romanii pasapoarte E pentru ca sunt mai ieftine decat 21 de milioane de CI E.
Oricum... Poti circula in UE cu CI simplu fara probleme...
Pasaport iti trebuie doar la unele tari. Asa ca mai bine fac iei numai pasapoarte E si fac economie... Desi un cip nu costa mai mult de 1EUR bucata.
Chestia aia cu fiara este o prostie, o dobitocenie, o bazaconie, ca sa nu zic altceva. Este fals si chiar si tehnic IMPOSIBIL!
Insa, in excluzivitate pentru 4Tuning International, am sa public un dosar care circula in toate bisericele/manastiri/familii ortodoxe "drepte" din Romania. Este dosarul de propaganda pentru Referendumul contra actelor electronice/biometrice.
Daca cititi cu atentie (cea ce nu va recomand) veti afla ca trebuie sa primiti martirajul mai bine decat sa posedati un act biometric... veti afla ca evreii sunt cei mai mari dusmani a Romaniei si asa mai departe.
Am gasit acest dosar din intamplare in Mures (nu am sa precizez mai de amanunt) si l-am pozat in graba cu telefonul (se vede foarte clar, puteti citi aproape fiecare cuvant).