Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 03-12-08, 02:26   #1
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]
Talking Chiptuning DIY

Salut!

Am si eu un AUDI A4 B5 2.6 V6 150cp benzinar fara turbo . Mi-a trimis un amic din Germania un chip pentru ea... Dupa cum stiam si dupa ce citesc in instructuinile de montaj (scrise in germana si traduse pe google), nu se specifica nimic de modificari ale soft-ului dupa procesul de demontare chip normal / montare chip "anormal"... A mai facut cineva asemenea traznai in ograda proprie? Ma poate indruma si pe mine spre obtinerea gloriei depline? Cu multumiri anticipate, Marius!

P.S.: codul chip-ului este 4A0 907 473 D. Producatorul zice +23cp "und" +27 Nm... Va atasez si traducerea instructiunilor de montaj primite in colet si traduse in engleza + romana cu mici dificultati de interpretare.

Germana.txt Engleza.txt Romana.txt
1nS4n3 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 08:49   #2
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Chiptuning DIY

...eu te sfatuiesc sa te duci cu cipul ala la Mastertuner sau Skn sau MBM...nuj...oriunde...sa iti dea cineva minimul de consiliere macar...si nu stiu cat de bine e sa faci un chiptuning in ograda proprie...sa ma tii si pe mine la curent cu situatia...si ai grija sa nu ramai cu audile pe platforma
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 09:04   #3
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

pai ce modificari de soft sa mai fie? modificarile sunt deja in chipul nou.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 15:59   #4
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]
Talking Re: Chiptuning DIY

Am trecut RAR si ITP . Acum sunt la un amic la un service... Punem gandacul... Daca ia foc...o sa auziti de noi la stirile cu Esca :P
Old 03-12-08, 16:42   #5
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

zici ca-ti pui motor cu reactie...stai linistit nu te mai agita atat...e doar un chip
zGb is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 22:50   #6
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Banuiesc ca ai primit eprom(i) care vin montati pe ECU.Nu cred sa fie atat de complicat,stai linistit.
CoCaine is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 10:01   #7
Alex_Alfa

Stage 5

Alex_Alfa's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

Daca placa are soclu lipit, pentru chipul respectiv, e kidsplay. Daca nu, va trebui dezlipit chipul si relipit cel nou, unde este nevoie de multa atentie si experienta
Alex_Alfa is offline   Reply With Quote
Old 06-12-08, 19:24   #8
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]

A fost un fleac. Exact era un eeprom banal... Nu stiam exact daca procesul de inlocuire trebuie sa fie inlocuit si de vreo interventie software Masina merge perfect. Nu imi dau bine seama daca este vreo diferenta sesizabila dar cred ca totusi urca mai repede in ture. Sper ca macar acum sa am real cei 150cp trecuti in talon :P Multumesc oricum de sfaturi ><
Old 06-12-08, 20:38   #9
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

E bine macar ca iti merge masina bine )...oricum...ar trebui cat de cat sa simti diferenta...daca nu ai sesizato din start...ai sa o sesizezi pe termen lung...
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -