Quote:
Originally Posted by audi_quattro
Ori schimbi jenztile cu un ET care sa corespunda mai bine, ari arcuri mai tari, dar care sa iti tina masina la acelasi nivel ori un chit de suspensie cu arcuri si amortizoare reglabile pe inaltime cel putin.
|
Salut,
Sunt nou pe acest forum, doar ce mi-am achizitionat un audi allroad 2,7 2001.
Totul a mers perfect cateva luni, pana cand masina a inceput sa se aseze pe burta, in special in parcare. Se ridica manual, fara probleme, dar apoi iar se lasa. Apoi m-a "parasit" in mers, noroc ca am fost cu ochii pe ecranul de bord...
In orice caz, sa fiu scurt: am avut cateva coduri de eroare care indicau (din punctul servicului de vedere) schimbarea compresorului.
Prima eroare:
Address 34: Level Control Labels: 4Z7-907-553.LBL
Part No: 4Z7 907 553 E
Component: - 2C1A1 D040
Coding: 25500
Shop #: WSC 09999
1 Fault Found:
01772 - Signal from Level Control Pressure Sensor (G291)
A doua eroare avea codul: 00805 N 148 FL suspension strut valve.......
Mi s-a parut ciudat ca imi recomanda schimbarea compresorului, deoarece erorile pareau sa se refere la blocul de valve de langa acesta, cel din care pleaca furtunasele catre perne.
L-am schimbat, a mers binisor vreo 2 zile, apoi m-a lasat iar: s-a culcat pe burta si nu se mai ridica (ma refer la masina )
Acum, dupa scanarea noua imi da aceste erori:
01577 switch off due to excessive temperature - sporadic
01772 level control - sporadic: pressure sensor G291 - implausible signal
01400 self levelling suspension - regulating limit not reached
Se pare ca este un sensor, insa habar nu am (nici service-ul) unde se afla.
Ma poate ajuta cineva cu o idee despre ce ar trebui cumparat si schimbat? M-am saturat sa merg la GHICI si sa tot cumpar piese aiurea.
Din pacate masina este acum intr-o localitate unde nu exista dealer audi cu service. (Piatra Neamt)
Multumesc anticipat pentru orice tip de ajutor (sunt dispus sa si platesc consultatia daca este nevoie)