Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
22-10-09, 10:09
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Re: Ajutor alegere kit Xenon
Quote:
Originally Posted by soosy
mda....asa sa fie:d insa m-am speriat prima oara cand m-am uitat ca era bifat pe cutie h1 si eu am dat comanda pentru h4 bixenon...insa apoi am vazut biletelul atasat 
deocamdata nu stiu ce sa zic....inca nu am avut timp pentur instalare insa avnad in vedere durata expediere om foarte de cuvant...  deci din privinta asta recomand 100% ...o sa revin cand este in folosinta 
|
Il cunosc pe ceva timp pe Serban si iti pot spune ca este de incredere. Kit-ul de pe masina mea are aproape 2 ani si nu a avut absolut nici o problema. Si in cazul in care apar probleme... garantia este reala.
|
04-11-09, 20:14
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Am si eu o intrebare simpla si anume :
Oare mai exista cineva in Romania care vrea sa cumpere kit xenon de firma/marca?
As vrea sa vina cineva care vinde un asemenea kit de firma sa ma lamureasca cu ce este diferit in afara de eticheta de un oarecare kit !
Se pare ca romanii inca cauta sa cumpere etichete(cu garantie fictiva) si se pacalesc singuri de multe ori. Imi pare rau sa aud acest lucru.
0724186590 / 0766900342;ID mess : serban_pc ; Bucuresti - Titan
|
|
|
05-11-09, 19:58
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
am si eu o intrebare...ca tot se vb despre xenon....puterea, aia de 35, 50 , 55 e din bec sau o da balastul?
de exemplu, daca am instalatie de 35w, 6000k, pot sa schimb becurile cu unele de 55? se vede diferenta?
|
|
|
05-11-09, 20:34
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by yg.alex
am si eu o intrebare...ca tot se vb despre xenon....puterea, aia de 35, 50 , 55 e din bec sau o da balastul?
de exemplu, daca am instalatie de 35w, 6000k, pot sa schimb becurile cu unele de 55? se vede diferenta?
|
Puterea o da ballastul , el ridica tensiune, becurile sunt la fel.
|
|
|
05-11-09, 20:52
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
ok...ms...
si culoarea banuiesc ca tot balastu o da....nu pot schimba culoarea doar daca schimb becurile cu unele de mai multi K...asa este?
|
|
|
05-11-09, 21:00
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
eu as vrea sa schimb becurile 6000k, cu unele 4300 k
are vreo importanta firma sau pot sa cumpar de oriunde 2 becuri 4300k si sa le pun?
|
|
|
06-11-09, 08:39
|
|
 Stage 5
|
Acu am si eu o intrebare, toate instalatiile "xenon aftermaket" au aceleasi mufe? Daca iau de exemplu becuri dintr-un loc si balast din alt loc, exista vre-o posibilitate sa nu fie compatibile?
|
|
|
06-11-09, 11:20
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Acu am si eu o intrebare, toate instalatiile "xenon aftermaket" au aceleasi mufe? Daca iau de exemplu becuri dintr-un loc si balast din alt loc, exista vre-o posibilitate sa nu fie compatibile?
|
Da, ai mari sanse sa nu fie compatibile. Difera mufele, in functie de generatie... modelele mai vechi (2-3 ani), fata de modelele de generatie noua.
|
|
|
07-12-09, 20:42
|
|
Stock
|
Buna as vrea sa intreb ca xenonul Carguard h4 6000K 35W este bunna?Ati auzit de marca asta?De unde sunt provenite?Este buna oare???
|
|
|
07-12-09, 20:43
|
|
Stock
|
Nus tiu daca e buna si daca pot sami cumpar,dar sper ca o sa ma ajutati  .
Mersi!
|
|
|
07-12-09, 22:00
|
|
 Stage 5
|
am ceva la semnatura daca sunteti interesati va astept
\numai bine\
|
|
|
08-12-09, 21:32
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Adevarul e ca diferenta intre un kit xenon din china si unul produs de o firma renumita , sta doar in fiabilitate. Un mic exemplu : detin un 530 din 99 cu instalatie xenon din fabrica [ balasturi de 35 de watti hella si becuri osram 4700K ] Masina are 11 ani .....unul din becuri a cedat acum 3 saptamani si culmea era cel bun , cu toate ca celalalt deja dadea semne de oboseala la culoare ... In prima faza ma hotarasem sa cumpar becuri originale philips sau osram de 6000 k , dar cineva ma sfatuit ca si cele produse no name sunt la fel de bune ...in plus au si garantie ... si asa am facut... in loc sa dau 100 de euro pe set ...ma costat 30 de euro becurile si 5 euro transportul deoarece le am achizitionat din italia !!! ce pot sa zic? diferenta nu e intre cel original si cel no name ...aceeasi culoare tot ...oricum in ziua de azi au aparut kituri xenon cu modul de anulare a erorii de bec ars si pentru modele noi ....depinde si cum iti e putin norocul, dar cel mai important conteaza si persoana de la care cumperi !! Cu stima !
PS : intreba cineva daca mai exista persoane care prefera sa cumpere ceva de calitate ...raspunsul e da !! eu sunt una din acele persoane care prefera sa dea 250 de euro pe un kit hella ...pentru ca atata timp cat vine vorba de masina mea ...o sa fac tot posibilul sa iau ce e mai bun pentru ea !!!
|
|
|
16-12-12, 17:23
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by maryannasro
|
Cel mai ieftin e undeva in jur de 120 de ron si mai lasa reclama ascunsa !
|
|
|
|
|