Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 13-09-05, 19:52   #1
@tt@ck

Stage 2

@tt@ck's Avatar

Default Arcuri Sport!?

Salut am un megane2 si ma gandesc sa achizitionez un set de arcuri care coboara masina cu aprox 4cm! Nu am mai avut asa ceva pana acum pe vreo masina si as vrea sa stiu de la cei care au asa ceva cam ce probleme pot aparea avand in vedere ca nu vreau sa schimb si amortizoarele ( vor ramane cele stock)?
Ma intereseaza mai exact daca se va rigidiza masina sau va ramane la fel de barca si imi vor atinge rotile in contra aripa?

Multumesc pt orice raspuns valabil!
@tt@ck is offline   Reply With Quote
Old 13-09-05, 20:42   #2
Clau

Stage 2

Clau's Avatar

ideal e sa schimbi suspensia cu totul arcuri + amortizoare

in cazul in care pui doar arcuri sport si amortizoarele pe care le ai acuma nu sunt de calitate masina va topai pe drum

amortizoarele au si ele rolul lor foarte important

un kit de suspensie sport gasesti pe la 400 euro in sus ceea ce nu este mult mai ales daca ce ai acuma pe masina da semne de oboseala

succes
Old 13-09-05, 20:45   #3
@tt@ck

Stage 2

@tt@ck's Avatar

Pai ideea este ca voi pune si amortizoare sport in timp! Momentan \"nu e bani\"! Dar voiam sa stiu daca e chiar nasol doar cu arcuri sport?
Old 14-09-05, 10:19   #4
RoadRunner

Stage 3

RoadRunner's Avatar

Salut, eu am un megane II echipat cu astfel de arcuri, si te asigur ca nu atinge.
Intrebare : Unde ai gasit tu arcuri pentru megane II care sa coboare cu 40 de mm ?!
Old 15-09-05, 12:19   #5
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

parearea mea.... arcuri nu prea o sa gasesti ( modelul ala care il vrei tu )
eu zic sa tai din alea care le ai acum... o sa fie altceva.... merge si cu amortizoarele vechi.... si asta este primul pas care trebuie sa il faci... sa vezi cum arata si cum se comporta masina cu astea stock taiate... ( daca vrei sa pui altele... oricum astea stock tre sa scapi de ele... asa macar faci un test ) ... si cand faci rost de bani... pui si niste amortizoare klumea
BASU is offline   Reply With Quote
Old 18-09-05, 08:46   #6
@tt@ck

Stage 2

@tt@ck's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoadRunner\"
Salut, eu am un megane II echipat cu astfel de arcuri, si te asigur ca nu atinge.
Intrebare : Unde ai gasit tu arcuri pentru megane II care sa coboare cu 40 de mm ?!
Pai am gasit pe net doua modele: unele care cica itzi coboara masina cu 3.5 si unele care coboara cu 4.5-5 cm! Nu mai stiu acum site exact dar o sa caut!
- Copyright 2026 4Tuning -