Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 08-05-08, 17:36   #16
shobby

Stock

Default Re: am zgariat masina

mersi frumos pt sfat STRIK3RU am mai primit sfatu asta de la mai multe persoane si am un prieten kre si-a gasit si el masina zgariata si aia de la casco nu au vrut sa io vopseasca si de fata cu ei a intrat cu masina intr-un stalp dala de fier care se pune in ciment sa nu unce masinile pe bordura.Dar sincer mie imi e mila sa o lovesc stii cum e masina lovita nu mai e tot masina !!!
shobby is offline   Reply With Quote
Old 09-05-08, 23:39   #17
yany

Stage 1

Wink Re: am zgariat masina

Quote:
Originally Posted by strik3ru View Post
Daca nu ai casco de zgarieturi indoaie frate calumea si cand ti-o indreapta la service trebuie sa o si vopseasca. Dai 2 picioare si gata
asa e buna idee
yany is offline   Reply With Quote
Old 09-05-08, 23:40   #18
yany

Stage 1

Cool Re: am zgariat masina

Quote:
Originally Posted by shobby View Post
mersi frumos pt sfat STRIK3RU am mai primit sfatu asta de la mai multe persoane si am un prieten kre si-a gasit si el masina zgariata si aia de la casco nu au vrut sa io vopseasca si de fata cu ei a intrat cu masina intr-un stalp dala de fier care se pune in ciment sa nu unce masinile pe bordura.Dar sincer mie imi e mila sa o lovesc stii cum e masina lovita nu mai e tot masina !!!
shobby loveste-o in asa fel ... nu prea tare
yany is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -