Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 12-09-07, 06:51   #1
UrsarescuBogdan

Stage 1

UrsarescuBogdan's Avatar

Default Jante Vopsite

Vreau sa-mi vopsesc jantele masinii (Mazda 3 GTA - jante pe 17 aliaj aluminiu) negre - nu negru ala grund - caut ceva mai lucios sau lacuit.

Oricum, vreau sa stiu daca se face asa ceva si unde se face. Poate si-a facut cineva (nu singur in garaj) si imi recomanda si mie.

Multumesc
UrsarescuBogdan is offline   Reply With Quote
Old 15-09-07, 21:36   #2
Puya^WRX
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Puya^WRX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[Kamikaze Racing Team]
[FORD]
Default Re: Jante Vopsite

Cel mai bine le faci la o vopsitorie auto...jantele trebe preparate inainte de vopsire....curatate bine....pe urma este o substanta care se de parca filler se cheama...un fel de grund mai special care face priza intre jante si vopsea...daca le vrei mai lucioase....dai mai multe maini de lac....2...max 3.

Daca vrei sa le faci tu cu spray-ul....home made....creq o sa tine 1 luna max 2 dupa care se exfoliaza vopseaua....asta e creq it ia vreo 3 mil sa le faca pe toate 4 dar macar nu ai probleme....... si amele is negru lucios....au un an si nu au nimik...zici ca-s de fabrica....si amele is facute la vopsitorie cu vopsea standox...