| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
10-09-07, 09:12
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Probleme Angel Eyes ?
250 ron kitul si 150 ron instalarea ! neon ccfl
|
|
|
10-09-07, 13:39
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
|
Ms.Te anuntz knd ma hotarasc
|
|
|
10-09-07, 14:51
|
|
Stage 2
|
hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc
|
|
|
10-09-07, 23:43
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by maryusdanyel
hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc
|
sti prea multe! mai recreaza-te  orice far de pe lumea asta eu ti-l pot dezlipi  exista aparate speciale, dragutule bace
|
|
|
11-09-07, 10:49
|
|
Stage 2
|
nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...
|
|
|
11-09-07, 15:47
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
Quote:
nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...
|
ai spus DIN CATE STII , nu din cate "TI S-A SPUS" in fine ! nu te-am injurat nu am fost ironic  ti-am dat un sfat
|
|
|
12-09-07, 01:20
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau  aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".
|
|
|
12-09-07, 11:22
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bestie
|
sa iti mai aduc aminte?  
|
|
|
12-09-07, 11:24
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bestie
Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau  aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".
|
nu sunt intepat si nici nu incerc sa imi vand marfa! ce marfa? care? ca nu o am, eu doar sunt intermediar!  si m-am luat de el pt ca nu se intereseaza cand vb ceva! induce in eroare persoanele! .. ok sa zicem topicul se refera la PROBLEME ANGEL EYES! omul a zis ca din CATE STIE nu se pot monta pe peugeot , eu i-am explicat ca se pot monta! ce e rau in asta? .. nu cumva am respectat tematica topicului?
|
|
|
12-09-07, 11:51
|
|
Stage 2
|
pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...
|
|
|
12-09-07, 13:03
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...
|
te-am injurat cumva?
|
|
|
06-04-09, 21:23
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
salut baieti , stiu ca e cam vechi topicul , dar este cam singurul topic care ar avea legatura cu problema pe care o am.
Problema este in felul urmator , acum cateva zile mi s-a ars un angel eye ( far aftermarket e36) , spuneti-mi ce e de facut in cazul acesta , schimb angel'ul ? , ce probleme pot aprea?
numai bine !!
L.E : o poza cu farul poate ajuta cu ceva
Last edited by keemo; 06-04-09 at 21:30.
|
|
|
06-04-09, 22:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
E ars neonul sau starterul lui? Daca e doar starterul, ala se schimba usor, daca e neonul se poate sa ajungi si la schimbarea farului, asta in functie de cum e incapsulat si asta nu stiu  .
|
07-04-09, 08:21
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by keemo
salut baieti , stiu ca e cam vechi topicul , dar este cam singurul topic care ar avea legatura cu problema pe care o am.
Problema este in felul urmator , acum cateva zile mi s-a ars un angel eye ( far aftermarket e36) , spuneti-mi ce e de facut in cazul acesta , schimb angel'ul ? , ce probleme pot aprea?
numai bine !!
L.E : o poza cu farul poate ajuta cu ceva 
|
Ai idee daca este ccfl?
Adica neon.
Din cate stiu pe aftermarket nu prea se pun neoane pentru ca nu sunt foarte fiabile.
L.E.M-am uitat mai atent la poza si cu siguranta nu e ccfl.Ai bec sau led ars si ar trebui sa fie accesibil din exterior pentru inlocuire.
Scoate capacul becului de faza scurta/lunga din dreptul AE defect si uita-te in interiorul farului.Ar trebui sa vezi inca un soclu care se poate scoate.
Succes!
Last edited by bluey; 07-04-09 at 08:24.
|
|
|
|
|