Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Probleme Angel Eyes ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/48284-probleme-angel-eyes.html)

UrsarescuBogdan 09-08-07 02:33

Probleme Angel Eyes ?

Salut

Vreau sa-mi pun Angel Eyes pe masina. Din ce am inteles se desface farul si apoi se lipeste la loc.
Vreau sa intreb , dintre cei care au deja asa ceva de macar un an, ati avut probleme cu ele - gen apa in faruri sau alte probleme. Sa stiu daca ma complic sau nu :)

Multumesc

iMAGiNE 09-08-07 03:54

Re: Probleme Angel Eyes

Pentru a nu mai desface farul, iti iei angeleyes direct. (Far cu angeleyes). Desigur, te va ajunge mult mai mult, si nu stiu daca se gasest pentru modelul tau de masina. In fine, sunt cateva riscuri pe care trebuie sa ti le asumi daca nu gasesti gata facute :D Merita, schimba total aspectul masinii... parerea mea.

bluey 09-08-07 10:34

Eu am de un an si nu am avut probleme.
Conteaza si cine iti desface farul.
Cand te duci sati-l desfaca ia-ti un tub de silicon cu tine si zi-i omului sa ti-l izoleze bine.

dolb 09-08-07 12:33

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1037771)
Eu am de un an si nu am avut probleme.
Conteaza si cine iti desface farul.
Cand te duci sati-l desfaca ia-ti un tub de silicon cu tine si zi-i omului sa ti-l izoleze bine.

aici ai dreptate!!!! si asa ii sugerez sa faca , sa izoleze ;)

dolb 09-08-07 12:35

mi-am instalat angel eyes ( cu kit ) in ianuarie, si am avut cateva probleme pentru ca nu mi-a fost izolat bine farul , probleme minore dar care te sperie !
1. de fiecare data cand o spalam intra abur si inelul se aprindea pe jumate dar dupa o ora mergea ca dezaburam farul
2. la fel , la spalatorie odata mi-au bagat apa si pe motor si apa a ajuns la drosserele care alimenteaza inelele si la fel a trebuit sa cumpar alte drossere, dar pt toate astea exista un remediu

iti capsulezi bine farul , iar de fiecare data cand te duci la spalatorie, cel mai bine scoti drosserele ca sa nu patesti ceva! , daca vrei te pot ajuta cu kit angel eyes costa 250 RON si montajul 150 RON ;) bafta

bluey 09-08-07 15:02

Invertoarele se pot baga in interiorul farului in spatele oglinzii.
Si atunci nu mai ai probleme cu apa.

dolb 09-08-07 15:29

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1038207)
Invertoarele se pot baga in interiorul farului in spatele oglinzii.
Si atunci nu mai ai probleme cu apa.

"Si atunci nu mai ai probleme cu apa" , .... , in cazul in care farul a fost capsulat!... daca farul nu e capsulat se produce umezeala in balasturi ! si hop

bluey 09-08-07 15:51

Stabilisem deja ca il izolezi cum trebuie :P
Asta era pasul urmator.N-are rost sa pui invertoarele in afara farului daca ai loc in interior.

Cypy... 10-08-07 00:21

mai bn cumperi din magazin nou gata facut si teai scapat de toate problemele

dolb 10-08-07 18:25

Re: Probleme Angel Eyes ?

si dai 10 milioane in plus :D nu e mai bine asa? sa mor eu si lumineaza de zici ca e chior :D:D

mareo 12-08-07 09:53

daca te duci la cineva cu experoentza ti le face ff bn, stiu sigur ... dar daka gasesti pt masina ta... si ai bani...gandestete:D

SirNenea 15-08-07 15:02

eu mi-am montat pe dacia nova inele si sincer nu sunt prea multumit pt ca farurile nu mai bat chiar asa de bine ca inainte

sponsoru 15-08-07 15:21

ce legaturii au ingerii cu focalizarea farului..? ori e efectul placebo ori ti-a miscat oglinda farului cand ti-a montat alea..

dolb 15-08-07 18:30

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1048130)
eu mi-am montat pe dacia nova inele si sincer nu sunt prea multumit pt ca farurile nu mai bat chiar asa de bine ca inainte

pai daca ti-ai montat la tine in curte sau la nea'gicu de la colt cred si eu ;) si cine stie ce inele ti-ai luat

SirNenea 16-08-07 19:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1048507)
pai daca ti-ai montat la tine in curte sau la nea'gicu de la colt cred si eu ;) si cine stie ce inele ti-ai luat

si ia zi si mie unde trebuia sa ma duc???
sau u nu stii cum sunt farurile de nova???
inelele sunt cu leduri plastic transparent chestii de genu sau lipit cu solutie transparenta
sincer daca masina nu are pregatire pt asa ceva nu va montati ca nu se merita
p.s. sponsoru sau dolb voi aveti carnete sau macar ati montat asa ceva vreodata???

All times are GMT +2. The time now is 10:41.

- Copyright 2026 4Tuning