Quote:
Originally Posted by cj-10-jjc
si nu ai vreo idee cum se poate falsifica?
|
eu am folie pe masina de 1 an si ceva, neautorizata. am facut rost de la Llumar de acele sigilii care se pun pe geam si de la un prieten am tras la xerox autorizatiile, le-am prelucrat putin sa para cat mai reale si le-am plastifiat ( exact ca originalul). In acest timp, am fost oprit de politie de 4 ori pentru folie si niciodata nu am patit nimic, am aratat autorizatia, am vb frumos si totul a fost ok.
m-a costat 150 ron folia cu tot cu montaj din vitan...nu dau nici mort 6-7 mil pe bune...japca pe fata
// asta a fost solutia mea si nu indemn pe nimeni sa faca asa, calea corecta e cea legala !!
de afara in masina nu se vede nimic, folia este foarte inchisa pe toate geamurile, dar invers pot spune ca se vede foarte bine avand in vedere cat de neagra este folia. seara, recunosc, este mai dificil pana te obisnuiesti, dar cu timpul e ok.
eu mi-am montat folia pentru ca folosesc masina si la diverse transporturi si nu-mi permit sa tin la vedere marfa respectiva, am pastrat-o pe geamuri pentru ca-mi place cum se vede si-mi merge smecheria cu autorizatia...
parerea mea: nu va puneti folie foarte inchisa pentru ca va riscati viata !! pe bune !! pierdeti pa la 50-70% din vizibilitate !!!
eu conduc foarte mult si deja m-am obisnuit, dar sunt momente in care deschid geamurile ca sa vad ce naiba se intampla in jurul meu...am vazut pe pielea mea ce se poate intampla de la aceasta ambitie cu folia....am pierdut 3 prieteni intr-un accident...
///scuze pentru postul asa lung...