Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 23-05-07, 14:06   #1
qkatz

Stock

qkatz's Avatar

Default Tuning software

Eu as intreba daca stie cineva unde as putea gasi programe pentru a modifica datele din memoria masinii ? Un prieten a gasit una ce se poate descarca, dar i s-a parut ca e bun numai pentru a modifica kilometrajul . Cineva stie unde as gasi ceva mai bun si poate sa zica daca stie ceva care merita efortul.
qkatz is offline   Reply With Quote
Old 24-05-07, 00:17   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Tuning software

Quote:
Originally Posted by qkatz View Post
Eu as intreba daca stie cineva unde as putea gasi programe pentru a modifica datele din memoria masinii ? .
Programele sint specifice fiecarei marci,model,motor si sint tinute sub cheie de catre orice dealer auto ,unul dintre motive fiind faptul ca sint foarte scumpe.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 24-05-07, 00:38   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Din motive de timp nu am mai reusit sa fac EDIT.
Probabil ca te referi de fapt la softuri folosite de tuneri la remapari,asta fiind o alta poveste.Pe astea nu le vei gasi la dealeri si nici de pe net,in plus merg doar la masinile ce au mufa OBD si la fel sint foarte scumpe.
Old 25-05-07, 10:40   #4
qkatz

Stock

qkatz's Avatar

Multumesc pentru raspuns, si da, m-am gindit la software pentru remapare. Pe o pagina italiana am gasit unul (Visco 816), dar costa cateva mii de euro.
De altfel am incercat un set: laptop cu software Vag-com si cablu OBD pe o Skoda, dar am reusit numai sa citim datele masinii si nici proprietarul laptop-ului nu avea idee cum ar putea modifica ceva. Pe langa Vag-com mai avem un programel francez (mpa), dar e bun numai pentru a ocupa ceva spatiu, si acum as intreba, daca stie cineva detalii despre aceste programe, sau daca merita efortul. Thx
qkatz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -