Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-02-07, 16:30   #1
PwNz

Stock

Lightbulb firma de tuning

hey... as vrea sa stiu si eu cam de kti bani am nevoie pt a'mi face o firma de tuning respectata
PwNz is offline  
Old 03-02-07, 23:22   #2
Bobby boss
VW Driver

Stage 5

Bobby boss's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Echipa de sprijin]
[VW]
Default Re: firma de tuning

pai sincer parerea mea e k ar cam trebui ceva tre sa te gandesty serios la treaba asta oameni pricepuri piese si lucrari bune reclama deci cred k tre ceva ches
Bobby boss is offline  
Old 03-02-07, 23:40   #3
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

Poi pwnz depinde la ce te referi tu prin "firma de tuning". Pentru un atelier complet utilat cu aparatura serioasa si oameni priceputi ... muuuuuuuuuuuuuuuuuuult cash ...cred ca ii mai bine sa incepi cu ceva gen "dealer" piese/accesorii tuning: jante, stopuri, elemente interior, filtre, si apoi chestii mai serioase.
BULLDOG is offline  
Old 04-02-07, 01:19   #4
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by PwNz View Post
hey... as vrea sa stiu si eu cam de kti bani am nevoie pt a'mi face o firma de tuning respectata

Depinde ce vrei sa faci.Daca te referi la tuning in adevaratul sens al cuvintului adica modificari mecanice ,costurile sint imense,doar computerele si softul ajung lejer la 20 000 euro ,ca un minim necesar.
Daca punem la bataie dotari suplimentare cu scule de top,elevator etc (avind deja locatia) cheltuielile ajung la 100 000 euro fara sa stai mult pe ginduri.
Problema majora insa este personalul.
Daca vrei sa faci styling (elemente estetice) cheltuielile sint mai mici ,iar rezultatele mai vizibile,iar personal vei gasi destul,atit designeri cit si "palmasi".
Bafta!