Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 08-10-10, 14:20   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Intrebare pt culoare mata

Salz vroiam sa stiu si eu cum se numeste procedura asta.. si cum se executa.. cam la ce preturi as putea gasi..

deci uitati aici niste poze luate de la un Golf 3 de pe forum aici..

tot un Golf 3 identic am si eu.. si vroiam sa ii bag si eu un mat dasta sa arate la fel..

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1240595805
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1240595805

Imi puteti spune si mie va rog cine stie ? cam la ce preturi pot gasi sa mi fac si eu asa ? si eventual niste site uri sau daca stiti niste persoane care fac asa ceva..

ms mult de ajutor
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 09-10-10, 00:59   #2
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Re: Intrebare pt culoare mata

Bine deci m am interesat.. scz ca nu prea ma pricep deloc.. m am decis deci la o colantare cu negru mat sa vad ce o sa iasa..

am citit despre avantaje/dezavantaje si mi se par in regula..

Acum as avea o intrebare... deci culoare mea originala la masina e negru.. daca eu pun acum folie negru mat pe toata masina.. mai tre sa ma duc pe la RAR si astea ? sau e totul in regula ?

ms
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 09-10-10, 20:46   #3
KASSEL
Audi Driver

Stage 3

KASSEL's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Nu trebuie sa te duci nicaieri daca este aceeasi culoare, ca e mata sau lucioasa tot negru e. Sigur iti zic ca si a mea e colantata si m-am interesat
KASSEL is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 23:12   #4
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Nu ai nevoie sa mai mergi la RAR atata timp cat pastrezi aceiasi culoare/non-culoare in cazul tau intrucat / taloane nu se mai scrie decat baza.

In cazul in care vei schimba culoarea vei avea nevoie de : programare R.A.R,autentificare/schimbat culoare si te costa aproximativ 300 ron. ( rotunjesc nu stiu pretul exact ) 100 ron autentificarea si aprox 200 ron schimbat culoare CIV,mai este nevoie sa te duci la DGIPI ca sa schimbi talonul , taxa talon, si-atat de platit in rest birocratia ( copii,cereri samd).
PSD-ul is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 23:56   #5
mărgă

Stock

Imi spui si mie te rog avantajele / dezavantajele si costul ?
mărgă is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -