Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 30-05-10, 10:29   #1
raduti

Stage 2

Default opel tigra SCHIMBARE CULOARE ?

salutare ,

am si eu de gand sa cumpar un opel tigra pentru prietena mea si sunt curios cat mar costa sa ii trec in talon alta culoare , avand in vedere ca ea si-o doreste roz .
nu ma intereseaza costul lucrarii de vopsire pentru ca de aia ma ocup eu , ci de ce demersuri trebuie facute , daca merita sau nu , si pe unde trebuie umblat si spaguit ca sa imi iasa treaba .Specific ca masina nu este inca inmatriculata, este cu numere rosii , si daca asta e avantaj sau dezavantaj in schimbarea culorii
(ACTUALMENTE MASINA ESTE ROSIE)

btw astept si ceva pareri despre opel tigra daca aveti , pro si contra .
1996 , 1,6 MOTORIZARE.
ca si aspect arata superb , la motor nu s-a umblat , are cca 200.000 km dar zboara , am condus-o personal , nu bate nimic pe ea.

hai cu raspunsuri

Last edited by raduti; 30-05-10 at 10:30. Reason: NEW TITLE
raduti is offline   Reply With Quote
Old 31-05-10, 10:04   #2
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Default Re: opel tigra SCHIMBARE CULOARE ?

nu trebuie sa spaguiesti pe nimeni pentru a schimba culoarea. te duci,platesti taxa de schimbare si gata
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 17:51   #3
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

80 ron taxa schimbare culoare la rar si 40 ron taxa schimbare talon la C.E.C. Foarte simplu. Bineinteles la R.A.R te duci cu masina vopsita.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 18:05   #4
toricu

Stage 2

toricu's Avatar

Acum sunt doar vreo 7 sau 8 culori de baza.De exemplu masina mea e bej si in talon e trecuta galbena.Poate gasesti o nuanta de roz apropiata de rosu care e acum,sa nu mai dai banii si pentru taxa de schimbare de culoare.
toricu is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 18:33   #5
brownshark

Stage 5

multa vb geaba. vopsesti masina ok, total, inainte sa o prezinti la RAR pt identificare si CIV. o sa-ti traca culoarea din prima, fara sa mai platesti alta taxa la RAR, fara sa mai ai mentiuni suplimentare p carte.

btw = stabilitate cam 0, atentie sa fie gumele si suspensia mereu ok , accesul in masina greoi, arcada din spatele soferului, e si test in autobild parca. daca vrea sa o foloseasca sportiv, pune-i o foaie d Pb pe podea.

Last edited by brownshark; 30-06-10 at 18:36.
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 20:04   #6
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

adica eu am fost la rar sa imi schimb culoarea la masina si am platit taxa si tu imi zici ca vorbesc aiurea nu ? ba da de unde apareti ma fratilor ?

Old 30-06-10, 20:13   #7
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

tu ai masina inmatriculata sau neinmatriculata?
tigra aceea e neinmatriculata si nu are nici rar-ul facut si eu cred ca asta conteaza. eu cand m-am dus sa fac rar-ul la masina m-am dus cu brief-ul de germania pe care scria clar culoare: albastru, ei au vazut-o verde si mi-au trecut verde pe talon fara sa intrebe nimic fara sa imi ceara bani in plus sau sa ma intrebe ceva.

le: cand e inmatriculata stiu si eu, dar el zicea de acum fiind inca neinmatriculata

Last edited by RideTheRiddle; 30-06-10 at 20:29.
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 20:14   #8
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Atunci scuze. Inseamna ca nu am inteles eu exact cand vroia sa o vopseasca. Daca o vopseste inainte nu stiu cum se procedeaza dar cand e inmatriculata e 100% cum zic eu.
- Copyright 2026 4Tuning -