Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 27-05-10, 20:55   #1
KID16

Stage 1

KID16's Avatar

Default Sfat pentru vopsire jenti

Salutare!.as vrea sa stiu cum pot vopsi niste jenti(sunt din aliaj).vreau sa arate ca astea cele de OZ Superturismo GT.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WEB_SUPERTURISMO-BLACK.eps.jpg
Views:	109
Size:	45.0 KB
ID:	1491481  
KID16 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 18:30   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Sfat pentru vopsire jenti

Singur nu te-as sfatuii sa le faci,asta doar daca esti vopsitor profesionist ceea ce nu cred altfel nu mai puneai intrebarea.
In al doilea rand nu te-as sfatuii sa le vopsesti deoarece foarte curand vopseaua va sarii indiferent de cat de bine sau cat de profesionist le faci.
Dar daca tot vrei neaparat sa le vopsesti du-te la o vopsitorie profesionista in oras si fa-le acolo.
cangri is offline   Reply With Quote
Old 05-06-10, 22:01   #3
KID16

Stage 1

KID16's Avatar

Quote:
Originally Posted by cangri View Post
Singur nu te-as sfatuii sa le faci,asta doar daca esti vopsitor profesionist ceea ce nu cred altfel nu mai puneai intrebarea.
In al doilea rand nu te-as sfatuii sa le vopsesti deoarece foarte curand vopseaua va sarii indiferent de cat de bine sau cat de profesionist le faci.
Dar daca tot vrei neaparat sa le vopsesti du-te la o vopsitorie profesionista in oras si fa-le acolo.
Am inteles.Multumesc mult!
KID16 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-10, 22:22   #4
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

...sau poti sa iei vreo 5 sprayuri gri sobolan si vreo 4 de lac si sa te apuci sa te joci cu ele pe jante...sa mergi cu ele asa vreo saptamana...dupa sa te duci cu ele la un baiat care face asta (daca vrei iti recomand pe PM) si sa constati ca mai bine mergeai din 1 pe varianta asta
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -