Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 18-12-09, 19:16   #16
[WP]DEADSKULL

Stage 3

[WP]DEADSKULL's Avatar

Default Re: Rar + "tuning"

exista baze daste-a de date in genu cum sunt alea de rar si sub forma de programe pe net , sau de achizitionat ??? ca m-ar interesa si pe mine , PM/reply daca stiti. MS
Old 16-01-10, 17:34   #17
Kosmoo

Stage 3

Kosmoo's Avatar

Hai sa va zic ce am facut pana la urma la rar , am fost nu am dat nici 1 leu spaga , aveam ca modificari toba , faruri xenon + angel , stopuri pe leduri , am nimerit un baiat super ok , singura faza a fost ca aveam folie pe geamurile fata cu transparenta 75% care in mod normal sunt omologate dar si geamu in sine aveau transparenta 80% sau ceva de genul si adunate depasea acei 75% transparenta. Mi-a zis ca se le dau jos acolo ( un alt cetatean care avea o astra a facut acelasi lucru langa mine ) am vrut sa le dau jos dar erau asa de bine lipite ca nu am reusit sub nici o forma si pana la urma m-a lasat asa.
Kosmoo is offline   Reply With Quote
Old 17-01-10, 00:39   #18
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

eu stiu ca daca te duci doar pentru identificare,doar identificare faci si atat,atata timp cat ai ITP-ul valabil,daca nu se face pe loc in acelasi timp
eu am fost pentru identificare,cu itp valabil,si nu s-a uitat decat ca masina e in doua nuante de gri,si m-a intrebat nenea ala,"eu cum o trec acu in acte?gri deschis sau gri inchis?" i-am raspuns simplu "gri" si asa scrie in acte
multi fug de rar,dar sunt mari sanse ca acolo in gura lupului sa ai parte de intelegere la un stop cu leduri,un far aftermarket decat la o statie itp de cartier...

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -