| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
17-07-09, 12:23
|
|
Stock
|
novice, intreb - banda tuning
va cer ajutorul intru-cat nu numai ca nu am gasit ceea ce caut, dar nici macar denumirea specifica nu o cunosc. caut un fel de banda, seamana cu schotchul, dar e mai subtire (0,5mm - din ochi), are un adeziv mai slab (banuiesc), vine in role de lungimi mari si cred ca se foloseste la delimitarea a 2 culori aplicate pe masina  .
am vazut la tv astfel de benzi: dupa ce termina de vopsit masina o inlatura. v-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta.
mersi.
|
|
|
17-07-09, 12:28
|
|
 Stage 5
|
Re: novice, intreb - banda tuning
exista de 3 / 4 / 6 mm.
de 0,5 mm cred ca n-ai cum sa ceri , ai gresit tu.
s foloseste la dungi si flacari.
|
|
|
17-07-09, 12:30
|
|
Stock
|
ma asteptam sa gresesc :P.
de unde se poate cumpara?
|
|
|
17-07-09, 13:21
|
|
 Stage 5
|
c vrei sa faci cu ea ?
cata iti trb?
|
|
|
17-07-09, 16:45
|
|
Stock
|
imi trebuie cam 10metri : vreau sa vopsesc un cadru de bicicleta si banda m-ar ajuta fiindca vreau sa il vopsesc in 2 culori.
|
|
|
31-08-09, 16:31
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Fiat] [DACIA]
|
ce kestie ..
|
|
|
31-08-09, 16:34
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
Ala se numeste scoci/banda de mascat si se gaseste la orice magazin de vopsele, chiar si in retelele praktiker, baumax, etc.
|
|
|
08-09-09, 09:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by noendman
va cer ajutorul intru-cat nu numai ca nu am gasit ceea ce caut, dar nici macar denumirea specifica nu o cunosc. caut un fel de banda, seamana cu schotchul, dar e mai subtire (0,5mm - din ochi), are un adeziv mai slab (banuiesc), vine in role de lungimi mari si cred ca se foloseste la delimitarea a 2 culori aplicate pe masina  .
am vazut la tv astfel de benzi: dupa ce termina de vopsit masina o inlatura. v-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta.
mersi.
|
cam asa ceva?cum sunt alea subtiri?
http://www.tcpglobal.com/mackbrushes/macmask.aspx
|
|
|
09-09-09, 12:06
|
|
 Stage 5
|
Eu am vazut in magazin sub denumirea Banda PVC... intreaba si asa...
|
|
|
13-11-09, 11:44
|
|
 Stage 5
Member of: [Speed Daemons] [VW] [DAEWOO]
|
mama,numai tuneri p'aici.din cate persoane au raspuns niciuna nu stie cum se numeste.saracu baiat n-a facut nimic altceva decat sa intrebe ceva,nu are sens sa va atacati asa rau ca oricum mai mult de jumate din utilizatorii sitului au fie masini stock fie deloc  . ce cauti tu se numeste hartie de izolat si se gaseste la toate magazinele de vopseluri,preturile variaza in functie de producator si de latimea benzii respective.respect
|
|
|
13-11-09, 11:53
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
banda aia subtire de care spune tot asa se cheama?eu am inteles ca el cauta banda subtire de cativa mm,care se poate "modela" pe suprafata masinii sa tragi fel de fel de linii,nu cred ca are nevoie de banalul "scoci de hartie"...
crys_bb baiatu cauta o chestie folosita la tuningul masinii,conteaza pentru ce ii trebuie?daca ii trebuia pentru o masina era vreo problema?pierzi esentialul topicului,si anume unde gaseste acea banda...
din cati useri sunt pe aici jumate n-au trecut de 18 ani ca sa aiba dreptul la permis dar asta e alta problema si nu ne bagam
|
|
|
13-11-09, 11:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Speed Daemons] [VW] [DAEWOO]
|
aah julaikos,acum am inteles la ce se refera el.e banda aia verde de regula foarte subtire care se foloseste in special pentru desene sau flacari.aia e facuta din plastic,nu din hartie.sincer sa fiu nu imi aduc aminte care e denumirea pe care o da producatorul, stiu ca am folosit de la 3m.cat despre useri si cunostintele lor, ai dreptate, nu e problema noastra si nu trebuie sa ne bagam, eu faceam doar o constatare
|
|
|
|
|