de ce sa inchizi tu subiectul nu vad

))) e topic facut de mine si citeste ce sa scris pana acum sa vezi si alte parere nu numai a mea! tuningul nu inseamna numai motor mai ! la tuning intra atat motor,exterior cat si interior.... iar bateria o poti schi
mba, pui una mai puternica,crezi ca neoanele si ledurile consuma cat un hotel ma?

)))) si in romania nu prea ai sa vezi masina complet echipata cum spun eu pt ca e destul de costisitor,uita-te la preturi.... ! iar cu omologarea tiam mai explicat cum e :daca stii cui sa dai e bine,sau daca ai relatii! deci am sa caut niste masini super misto cu leduri si neaone sub masina,roti,interior si sami zici u mie ca ele sunt kitch!

)) iti garantez ca daca maine vezi un eclipse langa tine complet echipat cu leduri de aceeasi culoare sau nu neaparat,un tuning misto,un paintjob beton,un bass adevarat ramai si te uiti 10 ore ca popa la el!

)) sa fim seriosi orlando! si ma repet iar:asta e parerea ta si tio respect, nici mie numi plac tiganiile dar poate nu intelegi tu ce vreau sa zic eu cand spun ca mias echipa masina cu leduri si neoane! peace