Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 03-02-06, 23:18   #31
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Ai o masina dacia 1310 si vrei sa o faci tiribomba?
Vrei sa iesi in evidenta in alt mod decat sa iti pui leduri pe stropitorile de parbriz?
Vrei sa fi admirat de toata lumea fara sa iti pui beculete in toba?
Atunci cumpara prostiile astea de neoane sau ce or fii...si tot felu de leduri...frate nu va dati seama ca nu va da nici cucu omologare la asa ceva si in schimb daca iti pui luminite pe ea arati mai rau decat sa iti pui semnu nike pe luneta...las-o frate da intr-un salon auto sa atragi vizitatori da dar asa pe strada o sa iasa decat un ozn kitch!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 03-02-06, 23:24   #32
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu nu vad ca am aratat undeva beculete de stropitori,uita-te pe la preturi sa vezi cat costa si nus ***uri de bazar.....si in plus sa zis ca merg pe masinile sport ,masini adevarate in nici un caz pe dacia 1310 vai de capul ei! si omologate pot fi stai tu linistit! crezi ca numai america e tara tuturor posibilitatilor?)))) e si romania daca stii sa dai bufu' la cine trebuie... daca vrei iti arat niste poze cu masini cu neaone si leduri la manere,roti,interioare,pedale,portbagaj si sami spui tu mie ca e KITCH )) kitch ai atunci cand vrei sa iesi in evidenta cum ai spus si tu prin niste chestii puse pe o masina care necesita un service capital..... parerea mea e ca depinde de masina si de tuning f mult ca sa pui leduri si neoane! dar asta e aia e parerea ta
Old 03-02-06, 23:54   #33
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

mnu neaparat...sunt masini care arata impecabil si sunt kitchuri...deci nu imi spune tu mie ca in Romania o sa vezi ozn-uri dinastea pe strada...ma intreb acum tu crezi ca baieti care au neoane sub masina au omologare pe ele?si spun eu ca sa mergi cu o trompeta in 10 culori...ti se duce si bateria de la masina...in loc sa folosesti bateria ptr muzica o folosesti ca sa ce...sa iesi in evidenta?fratilor tuningu nu e consta numai in faptu ca tre sa te faci remarcat!sunt n masini care la ext nu au nik dar la motor sunt lectie de tuning...deci...eu consider subiectu asta din partea mea inkis...tu o ti pe a ta...si cand o sa vezi o sorcova dinasta prin Romania si sa nu se ia politia de el sa imi zici si mie..
Old 04-02-06, 00:14   #34
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

de ce sa inchizi tu subiectul nu vad))) e topic facut de mine si citeste ce sa scris pana acum sa vezi si alte parere nu numai a mea! tuningul nu inseamna numai motor mai ! la tuning intra atat motor,exterior cat si interior.... iar bateria o poti schimba, pui una mai puternica,crezi ca neoanele si ledurile consuma cat un hotel ma? )))) si in romania nu prea ai sa vezi masina complet echipata cum spun eu pt ca e destul de costisitor,uita-te la preturi.... ! iar cu omologarea tiam mai explicat cum e :daca stii cui sa dai e bine,sau daca ai relatii! deci am sa caut niste masini super misto cu leduri si neaone sub masina,roti,interior si sami zici u mie ca ele sunt kitch! )) iti garantez ca daca maine vezi un eclipse langa tine complet echipat cu leduri de aceeasi culoare sau nu neaparat,un tuning misto,un paintjob beton,un bass adevarat ramai si te uiti 10 ore ca popa la el! )) sa fim seriosi orlando! si ma repet iar:asta e parerea ta si tio respect, nici mie numi plac tiganiile dar poate nu intelegi tu ce vreau sa zic eu cand spun ca mias echipa masina cu leduri si neoane! peace
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 04-02-06, 01:09   #35
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

uite niste imagini la ora asta altele nam stat sa mai caut!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	neon1234_639.jpg
Views:	155
Size:	4.9 KB
ID:	66146   Click image for larger version

Name:	neon1231_152.jpg
Views:	96
Size:	32.2 KB
ID:	66147   Click image for larger version

Name:	neon121_578.jpg
Views:	91
Size:	32.0 KB
ID:	66148  

Attached Images

Old 04-02-06, 20:00   #36
alter_ego

Stage 2

orlando esti un pic cam repezit, nu toate masinile cu led-ui/neone sunt kitch-uri.
una e sa ai o dacie 1300 si sa pui pe ea instalatia de pom de craciun si alta e sa pui neoane sau led-uri in locuri in care sa aiba un efect subtil, elegant.

si faza cu iesitul in evidenta nu e chiar asa, sa stii ca o masina cu neoane nu lumineaza sa o vezi de la 1 km, iluminarea exterioara este folosita pt a evidentia tuningul exterior noaptea si de aceea o masina stock cu neoane are 100% sanse sa devina un kitch.
eu cred ca neoanele amplasate corect si cu gust nu fac o masina kitch si nici nu o fac sa iasa in evidenta mai mult decat o facea tuningul deja existent, o fac doar mai frumoasa.

cat despre faptul ca in Romania nu vezi multe masini cu neoane sau leduri este pentru ca sunt cam scumpe
alter_ego is offline   Reply With Quote
Old 04-02-06, 20:22   #37
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

bv ego! asta incercam sai explic si eu dar sa repezit gata sami ia gatul! :P joke
Old 05-02-06, 14:18   #38
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

nush ce sa zic... la cati bani baga unii in tunning-ul masinii, nu ar veni f scump sa dea 500 para pt niste becuri la roti.
neXus is offline   Reply With Quote
Old 05-02-06, 15:27   #39
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

nexus ia fa o socoteala ca am pus niste preturi cat costa sa pui leduri pe masina ! ai sa vezi ca depasesti 1000 para ca nu le iei din bazar! daca vrei iti fac eu o lista cam cu ce as pune eu pe masina si pretul fiecaruia si ai sa ramai uimit!
Old 05-02-06, 15:38   #40
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Ma bucur ca ai bani sa-ti pui beculetze extra pe voiture. Eu ma refeream strict la cele pt. roti, nu si pentru bushonul de la rezervor
Old 05-02-06, 15:49   #41
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

)) pai eu nam nici masina inca..... ! eu spuneam cat costa sa pui klumea pe masina nu numai la roti ca ar veni aiurea! una e sa vezi sub masina,la roti,la boxe,in interior sub scaune.. si alta e sa vezi doar la roti! pai la roti kitul era 300 para parca la reducere si inca vreo 200 dai pe leduri! nu stiu exact am sa ma uit si pun lista!
Old 05-02-06, 18:16   #42
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

niste preturi la niste produse! detalii pe http://www.streetglow.com/index2.htm?../home/main.htm&4

GOLD SERIES UNDERCAR KIT
MODEL NO. SG201
MSRP: $249.95

MULTI-COLOR LED UNDERCAR KIT
MODEL NO. SGLED100MC
MSRP: $199.99

MULTI COLOR L.E.D. WHEEL WELL KIT
MODEL NO. SGLEDWWMC
MSRP: $199.00

BLUE LINE SERIES UNDERCAR KIT
MODEL NO. AN100
MSRP: $169.99

ULTRA MINI & MINI NEON
AN3: $37.99
AN6: $39.99
AN9: $42.99

pt la numar:ANLP: $24.99

radio bar ANRB: $27.99

L.E.D. TUBES
SGLED3: $19.99
SGLED6: $24.99
SGLED9: $24.99
SGLED15: $34.99
SGLED20: $39.99

cc shift knob $32.99 / headlight led $14.99 / plate frame(led in jurul numarului de inmatriculare) $44.99
L.E.D. LIGHT BOLTS
ANSCR: $12.99

L.E.D. PROJECTOR LIGHTS
ANLEDPL: $11.99

L.E.D. MAP LIGHT
ANML2: $14.99

L.E.D. STROBE LIGHT
ANLEDSL: $29.99

L.E.D. TIRE LIGHTS \"EXHAUST TIP\" DESIGN
ANTPTL: $14.99

L.E.D. WINDSHIELD WASHER NOZZLES
ANWCH: $12.99

OVAL DRIVING LIGHTS
SG711: $49.99

L.E.D. PATTERN CONTROLLER
SGLC4: $29.99
Old 05-02-06, 19:14   #43
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

niste imagini pt cei care considere \"luminitzele\" un KITCH
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	streetglow1_420.jpg
Views:	91
Size:	223.0 KB
ID:	66556   Click image for larger version

Name:	streetglow5_712.jpg
Views:	97
Size:	279.1 KB
ID:	66557  
Old 05-02-06, 19:25   #44
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

No, serios. E PREA mult. De atita lumina la bord nici nu mai vezi pe unde mergi (nu zic de alea de sub masina/capota)
Old 05-02-06, 19:31   #45
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

sa mergeti voi cu toate luminile alea in fata sa vezi cum te dor ochi rau de tot!!!si la motor nu le vad rostu...da nene la un salon auto...subliniez SALON AUTO dar nu pe strada...deci pe bune daca vedeti una dinasta pe strada sa imi ziceti impresia voastra lasata...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -