Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 11-03-11, 09:56   #1
alinaalbu

Stock

Default cutie de portbagaj

Nu prea stiu care-i faza cu forumurile, dar as avea si eu nevoie de un sfat de la voi. Vreau sa plec la munte cu niste prieteni si am o masina destul de mica, si cred ca as avea nevoie de o cutie de portbagaj, dar nu sa o cumpar ca nu plecam asa des in formula asta. aveti idee de unde as putea sa imprumut? auzisem de aventuria.ro, dar nu prea am mai comandat de pe net, asa ca as vrea o parere de-a voastra. multumesc anticipat.
alinaalbu is offline   Reply With Quote
Old 11-03-11, 14:10   #2
ionygeorgescu

Stock

Default Re: cutie de portbagaj

Quote:
Originally Posted by alinaalbu View Post
Nu prea stiu care-i faza cu forumurile, dar as avea si eu nevoie de un sfat de la voi. Vreau sa plec la munte cu niste prieteni si am o masina destul de mica, si cred ca as avea nevoie de o cutie de portbagaj, dar nu sa o cumpar ca nu plecam asa des in formula asta. aveti idee de unde as putea sa imprumut? auzisem de aventuria.ro, dar nu prea am mai comandat de pe net, asa ca as vrea o parere de-a voastra. multumesc anticipat.
incearca aici. sper sa ti fie de folos.
ionygeorgescu is offline   Reply With Quote
Old 15-04-11, 00:46   #3
alinaalbu

Stock

Default Re: cutie de portbagaj

Am luat cutia de protbagaj de la ei si am fost multumita de cum m-au ajutat sa o si montez. Ii recomand cu drag celor care vor sa-si cumpere sau inchirieze portbagaje.
alinaalbu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -