Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 31-01-09, 13:14   #1
claus77
KATANA TEAM Member

Stage 5

claus77's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Default Sound toba Remus

Salut! Am un Opel Vectra B din 97 cu motor de 1,8 si am finala Remus dar nu are sound-ul ala de toba sport...daca scot toba intermediara as putea sa obtin acel sound sport?
claus77 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 12:07   #2
claus77
KATANA TEAM Member

Stage 5

claus77's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Default Re: Sound toba Remus

Old 01-02-09, 14:24   #3
NEo007

Stage 5

NEo007's Avatar

Nu stiu daca o sa obti chiar acel sunet sport, dar sigur va face mai multa galagie.
NEo007 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 16:24   #4
al!n

Stage 4

al!n's Avatar

Sunetul se obtine mai mult din finala..daca nu ai finala facuta pt galagie poti sa scoti ce vrei ca mare zgomot nu faci.In general fara intermediara se obtine un sunet gen wrc..si daca ai noroc poate da si cateva rateuri,asta numai daca finala e direct-flow
al!n is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 15:57   #5
claus77
KATANA TEAM Member

Stage 5

claus77's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Deci trebuie sa iau o finala sport ca sa obtin acel sound...as vrea un sound grav nu de ala... wrc. De care ar trebui sa iau, dati-mi niste idei.
Old 02-02-09, 17:42   #6
LordCaddy

Stage 5

LordCaddy's Avatar

Daca ai ceva banutzi...schimba tot traseul(de inox)... un magnaflow isi face treaba....sau cea mai ieftina treaba..iti schimbi finala cu una sport.
LordCaddy is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 22:18   #7
vasytrif

Stock

salut.am un golf 3 motor de 1.8 benzina mi-am luat finalul de toba si restu vreau sa o fac eu.cine imi spune si mie ce sa pun prin ea sa aiba un sunet frumos?
vasytrif is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 22:56   #8
al!n

Stage 4

al!n's Avatar

Vrei sa il faci tu? ai materiale ai sudura argon?Apeleaza la un atelier care se ocupa cu asa cva.Vad ca esti din cluj..din cate stiu eu st 2 ateliere care se ocupa cu evacuari in cluj:Sturimex si Stelco.Nu ma intreba de adrese ca nu le stiu.Bafta
al!n is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 23:21   #9
vasytrif

Stock

Quote:
Originally Posted by vasytrif View Post
salut.am un golf 3 motor de 1.8 benzina mi-am luat finalul de toba si restu vreau sa o fac eu.cine imi spune si mie ce sa pun prin ea sa aiba un sunet frumos?
da vreau sa o fac eu am si aparat si firmele astea lucreaza foarte scump si tot asa o face cum o fac eu.deaia am intrebat daca stie cineva ce sa pun prin toba sa sune frumos.
vasytrif is offline   Reply With Quote
Old 08-02-09, 17:09   #10
MR.STILO

Stage 5

MR.STILO's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by vasytrif View Post
da vreau sa o fac eu am si aparat si firmele astea lucreaza foarte scump si tot asa o face cum o fac eu.deaia am intrebat daca stie cineva ce sa pun prin toba sa sune frumos.
trebuie sa pui un tub perforat la diametrul traseului,apoi il "imbraci" cu o "lana"metalica si vata minerala.daca pui prea multa devine prea silentioasa.succes!
MR.STILO is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -