Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply

Thread Tools
Old 04-12-07, 16:37   #16
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Default Re: MY LOVE !!! Octavia 1

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
suntem deja pe un site,reclama la alt site nu-si are rostul

stuey,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente
poate la urmatorul meeting o uzi
Clar... Stiu ca deocamdata e doar o alta masina stock...dar pe viitor sper sa nu mai fie ....si nu stiu cu ce sa incep mai intai...oricum, jantele o sa vina la vara (dupa ce trece iarna).La exterior s-ar putea sa imi fac singur elementele de tuning....dar o sa dureze...

P.S : Veniti si voi cu pareri si sfaturi si spuneti-mi ce sa pun pe ea....(cine stie...poate o sa imi placa sfaturile voastre )

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 12:17   #17
Boy_Devil

Stage 1

Boy_Devil's Avatar

@Stuey sa o stapanesti sanatos si fara incidente pana la vara cand ai zis ca o sa iti skimbi jantele,sa iti pui cauciucuri de iarna,macar pe fatza,cele cu care a venit masina din fabrica,banuiesc ca si tu tot MATADOR ai,nu sunt bune de nimik,iar difuzore banuiesc ca ai 4,doua jos in portiera si doua sus ,in dreptul oglinzilor,cele de jos sa le skimbi neaparat si cred ca merge sa pui si 2 in placa aia de carton de la haion,si o sa se skimbe automat sunetul in masina bafta
Boy_Devil is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 21:09   #18
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by Boy_Devil View Post
@Stuey sa o stapanesti sanatos si fara incidente pana la vara cand ai zis ca o sa iti skimbi jantele,sa iti pui cauciucuri de iarna,macar pe fatza,cele cu care a venit masina din fabrica,banuiesc ca si tu tot MATADOR ai,nu sunt bune de nimik,iar difuzore banuiesc ca ai 4,doua jos in portiera si doua sus ,in dreptul oglinzilor,cele de jos sa le skimbi neaparat si cred ca merge sa pui si 2 in placa aia de carton de la haion,si o sa se skimbe automat sunetul in masina bafta
Tot MATADOR all season am....nush cat sunt de bune...dar o sa pun unele de iarna .Cat despre jante....pe ce dimensiuni sa-mi pun?pe mine nu prea ma tenteaza sa pun mai mari...k se uzeaza anumite piese mai repede...(si sunt si cauciucurile scumpe...pe dimensiuni mai mari).Ce decalaj are acu de la kilometraj la dimensiunile mai mari?
Oferta cu sfaturi ramane valabila
Old 05-12-07, 21:36   #19
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

pai ca sfat eu as zice sa nu faci vreo tziganie.as spune la exterioe sai pui un kit de rs compus din bara fatza spate si eleron o iesire la toba frumoasa olie si jante tot cele de pe rs originale vezi ca se gasesc si pe 16 si pe 17.incearca pe 16 daca spui ca te deranjeaza mai mari pleaoape xenon si altceva nimik
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
naka66vio is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 22:12   #20
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

hmmmmm pai vin si eu cu ceva sfaturi www.superskoda.com ai acolo bari misto si body super

Last edited by central; 05-12-07 at 22:17.
central is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 13:55   #21
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]

nush dak kit de RS e potrivit pt O1...e cam simplut!
O1 se preteaza mai bine la tuning decat O2..dar depinde de tine cum vrei sa arate?
mai racing? sau...clean look? sau extreme...? sau...tu decizi!
iar dupa asta incepi sa iti alegi ce modificari ii poti face!

eddycdk is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 23:01   #22
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by eddycdk View Post
nush dak kit de RS e potrivit pt O1...e cam simplut!
O1 se preteaza mai bine la tuning decat O2..dar depinde de tine cum vrei sa arate?
mai racing? sau...clean look? sau extreme...? sau...tu decizi!
iar dupa asta incepi sa iti alegi ce modificari ii poti face!
imi place si clean look (adik sa nu fie prea extravaganta) si racing...Tiganie nu vreau sa fac ...Asta-i clar ! ...si consider ca am gusturi .Cat despre kitul de rs...nush ce sa zic...prea are toata lumea...eu vreau sa "ies din turma", sa ies in evidenta (daca pot spune asa), sa fiu unic.Daca imi pun si eu kit de rs...o sa fie multe masini ca a mea ....si o sa am o masina stock (dintr-un anumint punct de vedere).
Old 06-12-07, 23:12   #23
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

corect asa ca orienteaza-te la niste bari de pe www.superskoda.com undeva la 300€ si le iei si tu pe bucati si iti iese ceva super misto de nu are nimeni

Skoda Octavia II, 1.9 TDi, powered by DXX
Old 06-12-07, 23:19   #24
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by central View Post
corect asa ca orienteaza-te la niste bari de pe www.superskoda.com undeva la 300€ si le iei si tu pe bucati si iti iese ceva super misto de nu are nimeni
Sau nu O sa mi le fac singur ...ce zici de asta?o sa dureze ceva...dar am tot timpul .Deja am vb cu un prieten...are garaj, trebuie doar sa cumparam materialele
Old 06-12-07, 23:21   #25
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

da da nush ce sa zic nu ies ca cele originale ca sa zic asa facute de oameni cu experienta in domeniu da na ce sa zic tu sti ce si cum
Old 07-12-07, 13:58   #26
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]

d-aia am renuntat si eu deocamdata la ideea cu barele de RS!
vreau ceva unic si poate barele vor fi putin modificate...chiar dak am sa pun sau nu de RS...
deocamdata lucrez la asta!
m-ar fi ajutat mult Skoda minimodel...ca acolo ma jucam cum vroiam cu kit-ul...si exploram mai multe posibilitati...dar deh...cred ca am sa fac niste schite pana la urma
eddycdk is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 15:18   #27
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stuey View Post
Mi-a venit masina !!!!!!!!! Nu mai pot de fericire
Am cateva poze...o sa mai urmeze inca un set (cel putin) cand ajung acasa .PARTY TIME & MEETING TIME

sa o stapinesti sanatos,cat mai multi kilometri,cat mai putine probleme si cat mai multe fete in masina! asteptam bautura!!!
mbgd is offline   Reply With Quote
Old 10-12-07, 01:47   #28
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by mbgd View Post
sa o stapinesti sanatos,cat mai multi kilometri,cat mai putine probleme si cat mai multe fete in masina! asteptam bautura!!!
Multumesc !
Vine , vine Eu abia astept meetingul...am deja 1300 km cu ea...
Sa fie cat mai multe fete!!! (oricum..si cand nu aveam masina eram irezistibil )
Ce ziceti?sa imi imbrac scaunele in tapiterie de piele..cu rosu si cu negru? (oricum...trebuie sa desenez un model dragutz-sa le dau un exemplu de cum vreau eu sa fie-, nu cu flacari si sa nu fie kitch )
Old 10-12-07, 19:08   #29
roberto69

Stage 5

roberto69's Avatar

Dupa ce iti faci tapiteria sa ne spui si noua un pret. Vrei piele veritabila sau imitatie? Poti sa te inspiri din modelul scaunelor RS-ului.
roberto69 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-07, 19:52   #30
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by roberto69 View Post
Dupa ce iti faci tapiteria sa ne spui si noua un pret. Vrei piele veritabila sau imitatie? Poti sa te inspiri din modelul scaunelor RS-ului.
nush inca ce piele vreau...portofelu decide ...am eu nishte modele in cap...sa vad cat costa acum.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -