Kee bafta sa iti iasa masina asa cum iti place tie, dar nu tre sa ii ceri explicatii despre masina lui daca un forumist isi da o parere despre a ta. Coincidenta sau nu si eu as da emblemele cu RS jos si daca as avea un RS veritabil, stii cum e cu gusturile.
Pentru interior de RS incearca pe www.auto.asp2.cz
Poti sa imi spui si mie unde gasesc bari de rs la jumate de pret cum ai zis, pt ca imi trebuie si mie de fata si nu gasesc decat la reprezentanta sau pe site-ul din Cehia.... tu de unde ai luat?
tocmai mam uitat pe situl cs ,tare gasesti multe chestii care la noi sint super scumpe cum ar fi volanul kam 1 mie si ceva,dar nu inteleg preturile k sa pot face o paritate,poate stii ceva,bari erau akum 2 luni kaut daca gasesc iti spun
Pret-urile sunt in coroane cehesti. Cauta la curs-ul BNR cat costa o coroana si apoi faci calcul-ul. Intra-adevar sunt mult mai ieftine piesele acolo. Transportul costa vreo 40-50 de euro.
Salut.Sunt cam nou pe acest forum.E foarte misto masina.Imi zici si mie de unde as putea sa imi iau emblemele de RS din fata si din spate?Cu ce le-ai prins??Mersi mult!