Skoda Octavia 2 Trend 1.4 MPI Dotarile shi optzionalele cam lasa de dorit...asa ca n`am sa zic mare lucru despre ele totusi ma mandresc de cum arata...cred k albul asta ii da un aspect elegant kre i se potriveste de minune...voi ce parere avetzi despre aceasta echipare shi despre culoare...
bafta pt achizitie si incearca sa te acomodezi si cu 1.4 ca daca nu vrei sa zbori poti sa te deplasezi ok si cu motorul tau,va trebui sa o ti mai turata ca sa poti face depasiri mai rapide
Dupa parerea mea primul lucru ar fi sa scapi de suspensia de drumuri grele, dupa care niste bari de rs. Pe alb arata foarte bine. Cat te-a costat plafonul negru?
pai sunt mai multe posibilitati ...adica poti sal vopsesti dar zic eu ca nu se merita sau poti sa pui autocolant ...care si protejeaza vopseaua, poti sal dai repede jos daca nul mai vrei si este si mai ieftin....in jur de 1 milion
mar interesa sa imi pun bari de rs dar nu stiu unde as putea sa gasesc si nici cat ma costa ....ai idee?
Eu am comunicat cu tipul respectiv pe mail, are acolo o adresa. Dai comanda pe mail, iti zice suma, o timiti prin western sau banca si apoi iti trimit prin curier produsele. Vreau si eu volanul de rs, dar deocamdata prioritara e suspensia