A venit timpul sa-mi prezint si eu masina
Nascuta nu se stie cand pentru ca am asteptat 4 luni sa vina mi-a simtit prima data atingerea fina pe 17 ianuarie 2008.
Dotari din fabrica: oglinda interioara heliomata, scaune incalzite fata, spalatoare faruri si duze parbriz incalzite, Maxi-Dot si cam atat fata de ce era de serie.
In prezent are cam 35.000 km si inca merge bine.
Pana acum s-au facut 2 revizii la ea (11.000 si 24.000) care au costat foarte mult. Prima a fost 700 ron cu schimbare ulei, filtru ulei si aer. A doua a fost 550 ron, bani platiti numai pe manopera si filtru de aer si ulei pe care mi le-au pus in portbagaj.
)
Pana acum i-am schimbat:
- parbrizul ca l-am gasit ciobit (masina de langa avea luneta sparta si o cana in masina
)) casco
- am vopsit usa soferului ca am gasit-o infundata, casco
- am vopsit spoilerul spate ca l-am zgariat (senzorii de parcare au trecut automat pe silent cand cineva a sprijinit un gardulet de masina) casco
- am schimbat oglinzile pe casco (au fost furate)
- schimbat senzorul g40 pe garantie
Pentru ca ma simt iubit in continuare de societatea de asigurari o sa mai vopsesc si spoilerul fata si capota (avarii de la pietricele) si spoilerul spate (au muscat cainii din el)
Modificari:
-alarma Viper 330v pe cheia masinii pe CAN
-senzori de parcare spate cu afisaj
-jante de tabla pe 16" si cauciucuri dunlop d3 de iarna SH (sper ca n-am gresit denumirea). Mai tin lejer si iarna asta. Se descurca de minune pe gheata si zapada.
-presuri de cauciuc pentru iarna/primavara/toamna
-tavita de portbagaj pentru ca ma saturasem sa tot curat mocheta
-carlig ancorare plase pe partea dreapta din portbagaj Chiar il folosesc.
-cutie de depozitare sub scaunul soferului. Cum nu i-am gasit alta utilitate deocamdata acolo imi tin actele.
-tempomat
-Xenon pe faza scurta si lunga
-becuri cu LED-uri la pozitii, plafoniere, usi, torpedo, portbagaj,numar spate si proiectorul din dreapta
)
-"footwell lights" atat pentru locurile din fata cat si pentru cele din spate
-embleme VRS din aluminiu pe manerele scaunelor
Urmeaza:
-xenon de 3000k (galben) in proiectoare
-vopsirea grilelor din plastic in negru lucios
-folie pe geamuri
-autocolant pe stalpii de la usi
-autocolant negru lucios pe plafon. Inca ma mai gandesc la asta. Am si o infundatura care se vede urat pe langa antena si sper sa se rezolve asa cat de cat.
-buza neagra de leon cupra sub spoilerul fata. si la asta ma mai gandesc
-vopsirea jantelor intr-un gri inchis
-navigatie chinezeasca imitatie original TV, GPS, slot card, I-pod, camera pt marsarrier
-un subwoofer si o statie pentru intregirea sistemului audio
Toate modificarile pana acum le-am facut singur cu exceptia alarmei si senzorilor de parcare care au fost momtate la dealer dupa sosirea masinii.