Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply

Thread Tools
Old 17-01-10, 23:24   #196
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: noua skoda superb

marti ii schimb geamurile pe fata ambele..pt ca le-am gasit zgariate!
asta e..pacat ca pierd folia de pe ele
oricum sper sa pun la loc folia cat mai repede..si apoi asigur si folia de pe toate geamurile

SKODA SUPERB 2.0tdi-170cai
Alex_pitesti is offline   Reply With Quote
Old 25-01-10, 22:39   #197
ionutBMW

Stage 3

ionutBMW's Avatar

foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
ionutBMW is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 20:27   #198
TANASE GEORGE

Stage 3

TANASE GEORGE's Avatar

Member of:
[DACIA]

frumoasa masina felicitari
sa o stapanesti fara evenimente
TANASE GEORGE is offline   Reply With Quote
Old 28-01-10, 22:15   #199
MyKy31

Stock

Smile Re: noua skoda superb

foarte frumoasa masina...........
Sa o stapanesti sanatos!
MyKy31 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-10, 23:23   #200
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

ms baieti!mai nou nu se mai pune folie deloc pe fata legal...
asa o las..nu-mi mai bat capu cu ea
Old 01-02-10, 09:13   #201
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Se pune 30% dar ori de ai ...ori de nu ai ....tot aia e...chiar nu se simte niciun fel de schimbare..si pana la urma lasa ca e destul de frumoasa masian si fara folie :P
Old 05-02-10, 11:10   #202
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

s-a skimbat Donn!de aia am avut inainte!dar acum s-a dat o lege sau ceva de genu,prin care transparenta geamului(fata) dupa ce pui folia trb sa fie 73%!asta era si inainte transparenta legala pe fata dar nu se mai tinea cont ca foarte multe masini nu au geamurile transparente 100% din fabrica!dar acum se tine cont de asta!mie mi-a pus un aparat pe geam cand am fost si transparenta geamului fara folie era de in jur de 75% iar apoi mi-a masurat iar cu o o bucata de folie pe el si transparenta geamului era de 50%,deci ...ilegal,adica daca le puneam nu dadea omologare!si am mai fost si in alte 2 locuri in pitesti si la fel!
Old 23-02-10, 02:42   #203
bano

Stage 5

bano's Avatar

buna masina urmeaza sa iau si eu . un ambition au si reducere .. ce defecte are , sau neplaceri are. sare de 8 an oras. e mai convenabil un motor de 1.4 tsi avand avantaj de 3000 euro mai ieftina fata de tdi 170 . intitial am vrut octavia . da spatiu din spate sta rau . ce navigatie ai amudsen sau columbos ... citeste si dvd pe amandoua
bano is offline   Reply With Quote
Old 23-02-10, 02:57   #204
bano

Stage 5

bano's Avatar

DE ce nai pus din fabrica sunset glas 160 euro si volan 3 spite
Old 23-02-10, 11:41   #205
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

salut!nu am vrut motor de benzina si de asta am luat tdi!de consumat a mea papa ...bine..si mersu meu..e mai...sportiv sa zic!consumu vreo 800 km il am de 11.2l!daca merg mai frumos..si o las sa skimbe la max 2500 nu sare de 8-9l in oras!nu am navigatie,am Radio-CD&MP3-player Bolero si nu citeste video!volanu in 3 spite nu mi-a placut,iar geamurile la fel nu le-am vrut pt ca..am vrut folie pe ele..adica mai inkise decat vin ele din fabrica cu optiunea aia!in rest e ok masina...spatiu la greu..e confortabila,sincer pe mine pana acu nu m--a dezamagit cu nimic,poate doar consumu umpic cam mare!bafta la achizitie
Old 23-02-10, 16:37   #206
bano

Stage 5

bano's Avatar

am uitat sa te antreb , Proiectoare de ceata cu functie Cornering
ce fac., consumul e de la dsg , eu o sa iau manuala. 2000 de coco an plus. ce zici o sa am para rau ca nu iau cu dsg.. o sa merg sa fac test draiv. sa vad cum e. literele de la cutie de la ce sant. p- parcare . R- marsalier . D -an viteza . restu nu stiu .,.. N -S.
Old 23-02-10, 19:41   #207
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

pai...proiectoarele se aprind pe rand..adica..cand virezi rotile spre stanga se aprinde proiectoru stang,cand virezi drepta cel drept!
N-liber si S-sport si la D dai in drepta si poti sa le skimbi tu!
acuma cu kestia daca o sa iti para rau sau nu,nu stiu!mie mi-a placut cutia asta la nebunie,nu se simte cand skimba,e o bijuterie de cutie,daca vrei sa alergi umpic o dai pe sport si masina e pregatita iti tine motoru mai turat,skimba vitezele mai sus,sau intr-o depasire mai la limita,e buna in aglomeratii k nu mai freci la viteze mereu,mai ales cum e in bucuresti!asta depinde de tine,faci un test drive si vezi,dar parerea mea este ca isi merita banii in plus dsg!
Old 24-02-10, 18:51   #208
SV25MBN
Chevrolet Driver

Stage 5

SV25MBN's Avatar

Member of:
[Opel]
[CHEVROLET]

Quote:
Originally Posted by bano View Post
am uitat sa te antreb , Proiectoare de ceata cu functie Cornering
ce fac., consumul e de la dsg , eu o sa iau manuala. 2000 de coco an plus. ce zici o sa am para rau ca nu iau cu dsg.. o sa merg sa fac test draiv. sa vad cum e. literele de la cutie de la ce sant. p- parcare . R- marsalier . D -an viteza . restu nu stiu .,.. N -S.
Tu glumesti sau e un post la misto? Nici macar nu stii sa scrii bine, si un copil de clasa a 4-a stie sa se exprime mai bine ca tine, nici macar nu stii de la ce vin literele de la o cutie de viteze dar tu iti cumperi masina? :O Dumnezeule.. oricine ia carnet in ziua de astazi.

SV25MBN is offline   Reply With Quote
Old 24-02-10, 20:25   #209
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

Old 05-03-10, 01:01   #210
infoschumi

Stage 1

In calitate de posesor al unei masini identice 99% cu masina ta iti pun si eu cateva intrebari(diferenta de 1% este culoarea,a mea fiind neagra):

1-Eu sunt putin curios in ce conditii obtii tu consumurile astea astronomice ?
In oras rar imi sare de 10%,iar asta se intampla decat pe distante scurte.Daca merg peste 5-10 km deja consumul se regleaza si scade sub 10%.Consumul in exterior,la un mers mai "babeste",adica 100-110 km/h imi ia in jur de 4,5 litri,iar la un mers foarte sportiv,adica reprize 100-160-100 km/h foarte dese nu imi ia mai mult de 7 litri.

2-Spuneai :"pai da este in leasing..dar masina face 30mii euro..ia cu leasing si casco ajunge la 38mii euro
P.S...cu o reducere pe care am obtinut-o doar la Bucuresti..cei din Piesti-Autec..nu au putut/vrut..sa ne lase..masina a ramas la 28.500euro"
Exact la acelari pret am luat-o si eu 28.500 euro,insa pretul final incluzand leasing si casco nici macar nu este pe aproape de 38.000 ) Eu am pe 2 ani,eventual este posibil sa se ajunga la suma asta pe o perioada de leasing de 4-5 ani.

3-Mai ziceai si "stiu cu proiectoarele ..chiar azi am fost la Autec..si am intrebat pe unu de acolo..bine tipu foarte aerian..parca nu auzise in viata lui de asa ceva..ca nu se poate..ba ca se poate..apoi..ca ar costa 9 mil-1bec!!!!adica vreo 20 mil cu mnopera lor..a zis ca se mai informeaza..si sa mai revin..dar daca asa stau lucrurile la banii astia nici gand!"
Xenon este imposibil de pus pe proiectoare cornering.Eventual pot da si niste explicatii tehnice mai detaliate,insa in principiu daca s-ar monta asa ceva,la un viraj stanga/dreapta proiectoarele ar incepe sa palpaie in loc sa stea aprinse.In mare,asta se intampla din cauza ca tensiunea este una care variaza,iar asta face imposibila functionarea acelui "balast" in mod continuu.

4-Pentru a ti se bloca o roata inseamna automat ca un senzor nu mai functioneaza,iar de aici rezulta eroare in bord.Poti sa fi mai mult ca sigur ca a fost doar o chestie subiectiva,eventual poti pune pe cineva sa se uite in momentul cand tu pui o frana brusca si ai sa vezi ca totul este in regula.Eventual,daca ai vreun prieten cu VCDS iti pot da niste instructiuni ca sa iti setezi Brake Assistul la maxim,adica sa ai o pedala de frana mult mai prompta ca sa zic asa.Acest nivel maxim vine din fabrica doar la Octavia RS.

5-Legat de folie este cam imposibil ce spui tu.Din fabrica,nici un producator nu iti pune geamuri inchise la culoare pe fata.Asta doar daca comanzi un pachet optional cum este acel SunSet la Skoda,insa si acesta este doar pentru luneta si geamurile din spate(am acest pachet pe masina).Deci mai mult ca sigur ai vizibilitate de 100% pe geamurile din fata(daca nu ai aplicat tu folii pe ele).Iar legat de omologare nu exista ce spui tu: "adica daca le puneam nu dadea omologare!".Tie nu vine nimeni sa iti verifice geamurile ca sa iti dea cum ii spui tu :"omologarea".Omologarea se da pentru obiectul folie in sine,adica iti pui pe masina folie omologata,nu o folie interzisa,deci ai asigurarea ca folia respectiva are intradevar transparenta inscrisa pe ea.Acum,daca folia respectiva,care este si omologata este aplicata intr-un loc interzis(cum ar fi folie de 50% pe geamurile din fata) este o cu totul alta mancare de peste.

Sper sa nu te simti ofensat in vreun fel pentru ca nu asta este scopul meu Scopul este sa mai schimb cateva vorbe cu un posesor se Superba
infoschumi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -