Ok, facusem un post cam acid pe care l-am sters.
Nu m-am legat de tine, m-am legat de faptul ca ai spus ca ai nevoie de root pentru a instala un iGO. E, asta nu e adevarat pentru ca iGO nu este genul de program care sa ceara privilegii de superuser, nu are de ce sa ceara acces la fisiere de sistem normal restrictionate.
Si nu prea-i ok sa sfatuiesti oamenii sa faca root, oricat de banal ar fi. Conteaza ce se intampla dupa. Am vazut destui necunoscatori care si-au rootat telefonul si apoi au sters, fara sa stie prea clar ce fac, aplicatii/fisiere de sistem ducand la un telefon fara launcher sau alte lucruri. E indicat ca dupa ce faci root sa instalezi un custom recovery si sa creezi un nand backup ca sa stai fara grija in caz ca ceva nu merge cum ar trebui.
Telefonul meu nu mai este stock de mult timp, procesorul meu nu a iesit din overclocking de cateva luni, acum e hardware acceleration + JIT enabled, stagefright activat, data2sd instalat, cardul SD partitionat cu 512mb ext2 pentru data2sd, o gramada de tweak-uri instalate, ZRAM instalat etc. Zilele trecute am pus de curiozitate la loc ROM-ul original si m-am speriat de cat de lent poate sa fie telefonul

Spun asta ca sa subliniez faptul ca am modat atat de mult la el incat chiar imi place sa ma contrazic cu oameni pe chestii de-astea
A, topicul a fost creat inainte sa-mi cumpar un android, eram in necunostinta de cauza, dar a trecut mult timp de atunci.
Plus ca discutia se cam mutase pe "Discutii despre telefoane mobile", tin minte ca pusesem si acolo cateva linkuri cu surse de iGO.
Oricum, in ultima vreme am folosit numai gmaps, singurul dezavantaj al gmaps fiind faptul ca daca ajungi intr-o zona fara acoperire 3g/hsdpa incepi sa cam ramai fara harti, sau daca erai in roaming nu era convenabil sa folosesti traficul de date. Dar se zvoneste ca trebuie sa vina un update care o sa permita stocarea hartilor offline, lucru excelent pentru ca harti mai bune si mai complete ca la gmaps mai rar am vazut.