Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console

PC Games - HARDWARE - Console PC Games - HARDWARE - Console

Reply
 
Thread Tools
Old 19-10-12, 15:18   #1
trolultampit

Stock
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default In atentia clientilor Romtelecom!

Sunt client RomTelecom si NU am drepturi!

In SUCEAVA si (ca si in alte orase) NU exista fibra optica de la Romtelecom aka Clicknet!

Cand terminati perioada contractuala NU mai reinoiti pentru ca nici macar speranta ca “in zona” dvs sa ajunga fibra optica! Clientii sunt pe cale de disparitie!

De ce sa NU alegi ROMTELECOM daca esti din provincie?!

EU am pachetul de la ROMTELECOM “Click Play” “Viteza download pâna la 50 Mbps prin fibra optica”, locuiesc intr-o zona centrala a Sucevei si viteza maxima pentru aceasta zona este de guess… 6Mbps(de 3 ani)(PENIBIL!) am verificat peste 30 de strazi din Suceava, chiar si pe cele de la periferie, fibra optica sau VDSL NU exista! Eu sunt mintit de cei de la “Biroul de dezinformatii” RTC de acu’ 3-4ani, de atunci imi spun ca o sa ajunga cu fibra optica la mine!

Se da urmatoare problema: 6mere* la Suceava au pretul de 30 de lei, 50 de mere** la Bucuresti costa tot 30 de lei. Cat costa un mar la Suceava si cat costa un mar la Bucuresti? Dar cat costa 6mere la Bucuresti?
*6mere = 6Mbps
**50mere = 50Mbps
-Am pus * stelute ca in oferta lor, sa dea impresia ca e “viteza premium”, pardon “mere golden”!!

Cei din Suceava si din alte zone, care probabil o sa fie enumerate de catre voi, “sponsorizeaza” clienti romtelecom din alte orase unde exista concurenta cu RDS si UPC, asa se face ca in plin centrul Sucevei fibra optica NU exista, deoarece clientii RTC sunt pe cale de disparitie probabil din cauza “investitiilor” ce s-au facut aici! Din aceasta cauza cei din provincie platesc mai scump ca ceilalti si nici oferte mai avantajoase nu au! Si aici sa nu imi vina cu replica: “nu amortizam investitia”!, daca nu amortizati investitia scadeti pretul ADSL-ului pentru ca aici investitia deja a fost amortizata si mai mult ca sigur ca este si pe profit!

Sa mai povestesc din culisele “relatii cu clientii”, eu de obicei ii mai sunam asa sa intreb de oferte, daca se plictisesc, mai aveam nelamuriri cu anumite dns-uri, chestii de moment ce imi treceau prin minte, aaa si mai intrebam de ce au 99,99% uptime! Cam asa se prezinta situatia in Suceava, aici am fost putin arogant!

Se mai da o problema pe care o editati cum vreti voi: 8ouă in sv costa 50 de lei, in buc surpriza!! cu 50 de lei cumperi 100. WTF?!………… . ROMTELECOM ne RESPECTA! Pt. cei care nu stiu, ouale se pot verifica pe site-ul lor prin introducerea unei adrese!
Pentru a da un alt exemplu mai clar despre tipul abonamentelor: tv analogic si tv digital au preturi diferite! De ce?! Pentru ca difera tipul de tehnologie si iti ofera un anumit confort vizual si audio. Exact ca si in cazul internetului unde ar mai exista un confort care e destul de important: TIMPUL!

Ofertele comerciale in vigoare si contractele sunt discriminatorii, practic ROMTELECOM “discrimineaza la pret” si nu numai, clientii: ADSL->VDSL->FIBRA OPTICA, !!! parca ar exista RANK-uri! mai mult cred ca C.N.C.D si Comisia Europeana pentru Abordarea discriminarii ar trebui sa intervina la “contractele comerciale folosite de aceasta companie”(probabil nu este singura) si sa hotarasca si reducerea pretului dupa criterii ca: banda alocanta, trafic, eventual uptime! etc. Nu e d’ajuns ca pentru majoritatea romanilor internetul este un lux si ca in majoritatea zonelor unde este pus ADSL, sunt zone defavorizate, in general mediul rural/orase mici, practic ADSL-ul(zona rurala in general) sustine dezvoltarea zonei urbane(si unde mai cred ei ca ar avea concurenta(SAU ar trebui sa fie in concurenta) cu RDS, UPC).

Cum sa nu fie zona NORD-EST cea mai subdezvoltata cand si pe segmentul telecomunicatii, unde statul Roman cu 45,99% actiuni la Romtelecom face discriminari! Putorile alea de la C.N.C.D(Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii) ar trebui reclamate Comisiei Europene.Site-ul acela cred ca degeaba il au! mai mult dupa cum isi da si interesul dl. presedinte Asztalos Csaba Ferenc(care pun pariu ca nimeni nu a auzit de el, sau sa il fi vazut cineva la TV), el nu si-a mai actualizat declaratia de avere din 2009, probabil de atunci a inceput sa ia spaga de la companiile care au “oferte comerciale preferentiale pe rank-uri de gen: shaman, grunt si peon”. Ei de cativa ani nici macar nu se autosesizeaza! Parca RTC este o companie cu 3 abonati si nu ar trebui verificat “marketingul”! Cum au fost luate in suturi contractele de la companiile de telefonie mobila ca: vodafone, orange si cosmote, de ce sa nu fie luate si RTC, RDS si UPC?!
A.C.T.A. trebuia sa fie facuta pentru companiile astea de date care incalca in mod frecvent “regulile”, majoritatea deficientelor acestor companii sunt acoperite de clauze countractuale dar exista si nenumarate nereguli unde s-ar putea pune sactiuni!

Mai jos este link-ul pentru a semna petitia pentru introducerea contractelor in functie de largimea de banda SAU in functie de tipul retelei (cei cu FIBRA sunt sigur ca o vor ignora ).

http://www.elevi.ro/in-atentia-clientilor-romtelecom

P.S. Parca ar fi vina mea ca stau in SUCEAVA si trebuie sa le astept tehnologia! si da suntem al naibii noi astia a lu’ Fane Babanu’!!! Cine are de comentat astept sa comenteze situatia asta asa in general, asta in cazul in care vrea un raspuns SAU sa rezolve problema “cu merele” pentru ca este o problema de clasa a 3-a si eu chiar nu ma descurc singur!!!
P.S.2 Textele le-am scris cand “eram in sindromul Vadim Tudor” probabil am mai scapat si tampenii asa ca: Textele de mai sus sunt un pamflet si trebuie tratate ca atare! SAU sunteti liberi sa le puteti interpreta cum vreti voi!
P.S.3 Mie imi ajunge viteza care o am, dar simt ca suntem luati de fraieri!
trolultampit is offline   Reply With Quote
Old 22-03-13, 02:40   #2
ariel

Stage 5
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 969
Default Re: In atentia clientilor Romtelecom!

stai linistit,eu sint cu rds.
in bucuresti.

lucru acasa,
net-ul este ok,
exceptind 7-11 si 16-23.

ASTA DACA NU APAR PROBLEME in retea si chiar nu functioneaza.

mai rau este ca au scos majoritateea programelor bune si le-au inlocuit cu DIGI.

o sa trec pe UPC.
__________________
ariel
ariel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -