Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 06-11-08, 02:16   #1
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]
Exclamation Motor Schimbat - Acte Necesare

Va salut! As dori sa imi spuna si mie cineva care sunt pasii necesari trecerii in actele masinii a unui motor nou? Mentionez ca noul motor are specificatiile si modelul/codul celui initial/vechi. Acest motor mi l-am procurat de pe ebay.com si am un fel de factura de la ei. Care sunt pasii pentru a intra in normalitate cu el? Va multumesc anticipat!

P.S.: am ITP-ul expirat de vreo 5 luni si ma gandeam ca poate imi fac timp sa-l fac si de aici si nevoia de a trece noul motor in acte.
1nS4n3 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 17:45   #2
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Motor Schimbat - Acte Necesare

nimeni? :-s
Old 07-11-08, 19:26   #3
OltcitPower

Stage 5

- iti trebuie 'dovada de provenienta' (factura) sau o declaratie notariala pe proprie raspundere, prin care se specifica ca motorul nu e furat
- iti faci programare la RAR (telefonic) pentru schimb motor in cartea de identitate
- mergi la RAR cand ai programarea, completezi o hartie in care bifezi 'schimb' motor (sau alte elemente, nu mai retin exact ce optiuni sunt acolo). Oricum te intreaba inginerul care iti ia masina, ce trebuie facut la masina, ce taxe trebuie platite, etc.
- pentru schimb motor la RAR se plateste acolo la casierie, 65ron parca?!
- iti fac aia test de noxe (ar trebui sa iasa ok...daca nu...vezi si tu cui poti da o mica atentie sa iasa treaba ok), si iti trec motorul in cartea de identitate, daca totul e ok
- dupa ce ai rezolvat la RAR, trebuie sa mergi la inmatriculari auto, sa iti schimbi certificatul de inmatriculare. Taxa pentru certificatul de inmatriculare se plateste la inmatriculari auto(sau la CEC, nu mai retin exact).
OltcitPower is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 23:51   #4
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]

multumesc!
Old 05-12-08, 22:47   #5
Marius

Stage 5

Marius's Avatar

Member of:
[VW]

Toate informatiile necesare le gasiti aici:
Ce trebuie sa fac daca doresc sa schimb motorul vehiculului ?
Marius is offline   Reply With Quote
Old 26-03-09, 19:07   #6
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

Dar taxe? ce taxe trebuie platite? si cat demari sunt? in cazul in care se scimba motorul cu altul identic.
BULLDOG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -