20-04-07, 13:07
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic
Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic Chestorul general al Politiei Romane, Dan Fatuloiu a declarat ca a interzis agentilor de circulatie sa mai opreasca nejustificat masinile in trafic.
Fatuloiu le-a cerut agentilor sa aplice amenzile gradual in functie de gravitatea abaterilor.
Potrivit lui Fatuloiu, ieri, intr-o videoconferinta, a dispus tuturor unitatilor de politie rutiera din Romania sa renunte la controalele de rutina, iar controlul circulatiei sa fie facut numai in actiuni cu caracter tematic.
Practic, inspectorul general al Politiei Romane a ordonat agentilor de circulatie sa opreasca masinile aflate in trafic doar atunci cand observa incalcarea regulilor de circulatie ori cand exista informatii ca respectivele masini au fost implicate in comiterea unor infractiuni sau transporta bunuri furate ori persoane date in urmarire.
De asemenea, seful Inspectoratului General al Politiei Romane a cerut ca in cazul contravenientilor care au incalcat o regula de circulatie, dar nu au pus in pericol niciun alt participant la trafic, sa primeze avertismentul, iar in cazul conducatorilor auto care prin manevrele lor aduc atingere sigurantei rutiere amenzile sa fie usturatoare.
Actiunile politiei rutiere, a mai spus Fatuloiu, vor urmari in principal combaterea sistematica a unei cauze generatoare de tragedii rutiere, disciplinarea unei anume categorii de participanti la trafic ori conduita pe anumite sectoare de drum in care riscul producerii unor accidente este foarte mare.
De asemenea, actiunile in colaborare cu agentii constatatori din cadrul autoritatilor cu atributii in domeniul rutier vor continua, urmarindu-se in principal modul in care este respectata legea de cei care transporta marfuri si persoane.
Fatuloiu a precizat si ca a format mai multe echipe care vor supraveghea discret daca agentii de circulatie respecta dispozitiile sale.
Sursa: Evenimentul Zilei
Last edited by RoSonic; 20-04-07 at 13:11.
|
|
|
20-04-07, 13:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic
printre cele mai bune vesti din 2007 !
|
|
|
20-04-07, 13:35
|
|
 Stage 5
|
da o veste buna, dar sa vedem daca va fi si respectata.
propun sa scrieti aici unde si cine v-a opirt de acum inainte noaptea la asa zisele filtre , daca mai opresc, ! dar eu sunt convins ca vor mai fi filtre!
bafta!
|
|
|
20-04-07, 14:20
|
|
 Stage 5
|
Nu au cum dintr-o data sa nu te mai opreasca deloc.Si daca agentul are o presupunere care se dovedeste a fi falsa si te opreste asta se considera o incalcare a acetui ordin?Este normal sa te opreasca doar cand ai comis vre-o abatere si nu doar ca sa-si faca ei norma.La o dacie se gasesc mereu defecte pt. care conducatorul poate fi sanctionat.Ordinul este bun insa nu sunt convins ca va fi respectat cu strictete.
|
20-04-07, 17:34
|
|
 Stage 4
|
Ciupitzima ca mi se pare ca visez, ce sa zica si ei dar tot o sa te opreasca si o sa zica ca i sa parut ca mergi cam stramb, sau ca nu ai extinctor sau ca ai roata patrata
|
|
|
20-04-07, 19:48
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by -Caz-
printre cele mai bune vesti din 2007 !
|
bine zici frate..un motiv de BUCURIE
|
|
|
20-04-07, 20:08
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Eu sper totusi sa faca exceptie de la aceasta regula filtrele pentru verificarea alcoolemiei... ar fi o mare prostie, sa nu mai aiba nici o grija toti alcoolistii care se urca la volan pe mai multe carari...
|
|
|
20-04-07, 20:10
|
|
Stage 3
|
da e normal sonic sa se tina cont de alcolemie...ca sunt destui alcolisti care inca provoaca pagube din cauza consumului prea mare
|
|
|
20-04-07, 20:14
|
|
 Stage 5
|
In sfarsit....
Oricum atentie ca mi se pare ca statul cu radarul la panda nu cred ca intra sub aceasta interzicere. Acum cateva zile am vazut 3 radare si la cateva sute de metri politist care sa te opreasca in cazul in care ai depasit vit legala. Si cred ca or sa stea cu ochii in 4 dupa cei fara centura sau care vb la mobil ca sa mai opreasca si ei ceva
|
|
|
20-04-07, 21:51
|
|
 Stage 5
|
Traiasca sefu sa zis cu spaga.....Inainte te opreau pt ca aveai masina murdara si te faceau ca sa le dai si lor de o bere acum cucu!!Bv lui!!
|
|
|
21-04-07, 01:19
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
nu stiu ce zvonuri umbla cum ca nu stiu cine ar fi interzis nu stiu ce..
stiu ceea ce e pe strada. Polita continua cu controalele de rutina. In urma cu aproximativ o ora, niste prieteni de-ai mei ( 2 masini una dupa cealalata) au fost oprite de catre un echipaj de politie. Am auzit foarte clar cum domnul politist a specificat : Buna seara sunt X-ulescu, v-am oprit pentru control de rutina ! cat am stat acolo sa verifice masinile, vreau sa zic ca nimeni , ( exceptie faceau taximetrele) nimeni nu a scapat de acest banal control de rutina.
Ok, domnul Fatuloiu a interzis controalele de rutina, dar oare cand s-o respecta ceea ce el a ordonat?
salutare !
|
21-04-07, 10:26
|
|
Stage 3
|
parerea mea....daca te trage pe dreapta si iti zice control de rutina.....ambreiaj....treapta 1...si te duci  )
|
|
|
21-04-07, 13:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
|
te pot opri sub pretextul ca o masina cu semnakmentele celei pe care o conduci a fost furata. nimeni nu are de unde sa verifice asta, asa ca daca gaboru vrea sa te opreasca tot o va face.
|
|
|
21-04-07, 13:26
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by monk
te pot opri sub pretextul ca o masina cu semnakmentele celei pe care o conduci a fost furata. nimeni nu are de unde sa verifice asta, asa ca daca gaboru vrea sa te opreasca tot o va face.
|
Era o vorba spusa de foarte multa lume pe forum.....
...........Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.........
No Comment!!! Controale de rutina sunt si vor fi intotdeauna!!!
|
|
|
22-04-07, 18:18
|
|
Stage 3
|
ai dreptate frate.vrem fapte nu vorbe
|
|