![]() |
Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic
Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic Chestorul general al Politiei Romane, Dan Fatuloiu a declarat ca a interzis agentilor de circulatie sa mai opreasca nejustificat masinile in trafic. |
Re: Seful Politiei Romane a interzis controalele de rutina in trafic
printre cele mai bune vesti din 2007 !
|
da o veste buna, dar sa vedem daca va fi si respectata.
propun sa scrieti aici unde si cine v-a opirt de acum inainte noaptea la asa zisele filtre , daca mai opresc, ! dar eu sunt convins ca vor mai fi filtre! bafta! |
Nu au cum dintr-o data sa nu te mai opreasca deloc.Si daca agentul are o presupunere care se dovedeste a fi falsa si te opreste asta se considera o incalcare a acetui ordin?Este normal sa te opreasca doar cand ai comis vre-o abatere si nu doar ca sa-si faca ei norma.La o dacie se gasesc mereu defecte pt. care conducatorul poate fi sanctionat.Ordinul este bun insa nu sunt convins ca va fi respectat cu strictete.
|
Ciupitzima ca mi se pare ca visez, ce sa zica si ei dar tot o sa te opreasca si o sa zica ca i sa parut ca mergi cam stramb, sau ca nu ai extinctor sau ca ai roata patrata
|
Quote:
|
Eu sper totusi sa faca exceptie de la aceasta regula filtrele pentru verificarea alcoolemiei... ar fi o mare prostie, sa nu mai aiba nici o grija toti alcoolistii care se urca la volan pe mai multe carari...
|
da e normal sonic sa se tina cont de alcolemie...ca sunt destui alcolisti care inca provoaca pagube din cauza consumului prea mare
|
In sfarsit....
Oricum atentie ca mi se pare ca statul cu radarul la panda nu cred ca intra sub aceasta interzicere. Acum cateva zile am vazut 3 radare si la cateva sute de metri politist care sa te opreasca in cazul in care ai depasit vit legala. Si cred ca or sa stea cu ochii in 4 dupa cei fara centura sau care vb la mobil ca sa mai opreasca si ei ceva :) |
Traiasca sefu sa zis cu spaga.....Inainte te opreau pt ca aveai masina murdara si te faceau ca sa le dai si lor de o bere acum cucu!!Bv lui!!
|
nu stiu ce zvonuri umbla cum ca nu stiu cine ar fi interzis nu stiu ce..
stiu ceea ce e pe strada. Polita continua cu controalele de rutina. In urma cu aproximativ o ora, niste prieteni de-ai mei ( 2 masini una dupa cealalata) au fost oprite de catre un echipaj de politie. Am auzit foarte clar cum domnul politist a specificat : Buna seara sunt X-ulescu, v-am oprit pentru control de rutina ! cat am stat acolo sa verifice masinile, vreau sa zic ca nimeni , ( exceptie faceau taximetrele) nimeni nu a scapat de acest banal control de rutina. Ok, domnul Fatuloiu a interzis controalele de rutina, dar oare cand s-o respecta ceea ce el a ordonat? :rolleyes2 salutare ! |
parerea mea....daca te trage pe dreapta si iti zice control de rutina.....ambreiaj....treapta 1...si te duci:))
|
te pot opri sub pretextul ca o masina cu semnakmentele celei pe care o conduci a fost furata. nimeni nu are de unde sa verifice asta, asa ca daca gaboru vrea sa te opreasca tot o va face.
|
Quote:
Era o vorba spusa de foarte multa lume pe forum..... ...........Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul......... No Comment!!! Controale de rutina sunt si vor fi intotdeauna!!! |
ai dreptate frate.vrem fapte nu vorbe
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning