Salut! In curand voi trimite un 2013 Hyundai Genesis Coupe 2.0t din SUA in Romania, am cateva intrebari despre legea in Romania in legatura cu masini modificate.
Masina o sa fie in numele meu si fiindca sunt cetatean American, nu o voi inscrie imediat ce ajunge in Romania, voi merge cu ea cate luni pot (6 parca?) pana sunt obligat sa platesc vama la ea si sa o inscriu.
Intrebarea mea e simpla, ce am voie si ce nu? Momentan am doar tobe sport, filtru sport si folie. Modificari la motor urmeaza dar presupun ca nu conteaza cand o voi inscrie pe Romania si probabil o sa pun si niste suspensii reglabile. Ah, si am roti aftermarket.
Pot merge cu masina asa atata timp cat nu e inscrisa pe Romania si cand va trebui sa o inscriu pe Romania ce ar trebui sa fac? Sau ba chiar mai bine, cum fac sa nu o inscriu pe Romania si sa o tin inscrisa pe America LEGAL? (In statu in care stau eu nu se face nicio verificare la masina, gen ITP cum se face in Romania)
Si iertati-ma daca am mai scris incorrect gramatical, locuiesc in SUA de la 5 ani.
Mersi mult pentru ajutor!