Multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru a lamuri mai mult situatia ideea e in felul urmator:
1. Una din masinile pe care vreau sa le cumpar(din Romania) are numere de germania, cu aceea chestie rosie in dreapta pe care e trecuta data de 25.10.16(si eu am inteles ca au expirat si de asta intrebam cum pot sa fac sa o aduc acasa indeea in care o cumpar).
2. O alta alegere era o masina cu numere rosii iar omul zicea in anunt ca are carte de Romania si de asta intrebam daca drumul la RAR nu mai este necesar daca are aceste lucruri?
Privind intrebarile de mai sus:
1. Masina o cumpar din Romania insa cum ziceam si mai sus sunt aduse din alta tara si de aceea ziceam sa intreb ce acte trebuie sa primesc pentru a nu avea eventuale surprize. Zicea cineva de certificat fiscal, ala ce e?
2. Asta am inteles.
3. Dupa cum ziceam la unu dintre cazuri nu a facut nici o procedura, iar la cealalta deja are numere rosii si cartea de Romania. Poti sa ai doar cartea respectiva si nu si certificatul de autenticitate si itp-ul, sau toate se fac in acelasi timp?
4. Si asta am inteles
5. Si aici am inteles, daca are numere rosii pot sa circul o luna pana expira timp de 3 ori iar daca are numele de strainatate expirate atunci pot sa-mi iau numere rosii.
Si o intrebare pentru cunoscatori, cam cat timp dureaza inmatricularea unui autoturism?