Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 07-01-14, 20:22   #1
rahdoo

Stage 1

Question o intrebare urgent pls:-s

salutare.am o mica intrebare,am o masina care mi a fost lasata de cineva(un prieten) care a plecat in alta tzara,numa ca la masina mi alasat toate actele si tot ce imi trebuie,dar nu am facut procura,daca sunt oprit de politie ce se poate intampla?este vreo problema daca circul cu masina fara procura de la proprietar?
rahdoo is offline   Reply With Quote
Old 16-01-14, 08:49   #2
funkycosty

Stage 4

funkycosty's Avatar

Default Re: o intrebare urgent pls:-s

Quote:
Originally Posted by rahdoo View Post
salutare.am o mica intrebare,am o masina care mi a fost lasata de cineva(un prieten) care a plecat in alta tzara,numa ca la masina mi alasat toate actele si tot ce imi trebuie,dar nu am facut procura,daca sunt oprit de politie ce se poate intampla?este vreo problema daca circul cu masina fara procura de la proprietar?
Procura pt ce sa-ti faca, sa o treci pe numele tau sau ce ???
Poti circula cu ea mult si bine daca are ITP valabil si asigurare facuta, treaba e sa nu facu vre-un accident cu ea sau sa nu iti opreasca politia talonul ca e mai nasol . Atunci trebuie sa se duca propietarul in persoana sa o scoata din service sau la politie sa ridice talonul. Bafta sper ca am fost de ajutor.

ex - Dacia Nova 1.6 GTI '00 72 cp
ex - BMW 318i e30 '85 110 cp
ex - BMW 525i e34 '89 170 cp
ex - Renault Megane Cabrio Karman Edition 1.6 16v '97
ex - Daewoo Espero 1.8 8v '95 95 cp
ex - Mercedes Benz C200 w202 '95 140cp
funkycosty is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -