Azi noapte am facut-o de oaie, in zona de coborare dinspre Sinaia catre Comarnic. Am depasit o duba pe linie continua fiindca imi frana in fiecare curba pana aproape se oprea, ma grabeam putin si la un moment dat am prins o zona cam de 2-300m dreapta, nu venea nimic din fata si am depasit. Vazand ca nu aveam nici masina in spate m-am grabit si nu am mai semnalizat.
Recunosc, nu e ok ceea ce am facut dar aia e acum, nimeni nu e perfect in trafic
Ideea este ca dupa aproximativ 500m o masina de politie tot incerca sa depaseasca dupa respectiva, nu avea girofarele aprinse dar am reusit, in acel intuneric, sa vad girofarele in oglinda si sa-mi dau seama ca este politia.
A depasit duba, a venit in spatele meu, a aprins girofarele si am tras pe dreapta.
Am dat actele agentului, 480 lei amenda plus suspendarea permisului de conducere pe 30 zile, zise dansul. Cu chiu cu vai am dat-o la pace, mi-a dat permisul inapoi, i-am multumit in modul in care il cunoastem toti
$ si mi-a dat doar o amenda de 80 lei in 24h pentru nesemnalizarea schimbarii directiei de mers..
Am platit amenda ca sa fiu sigur ca este totul in regula insa am sesizat faptul ca pe amenda nu era scris corect numele. In loc de Fabian era scris Bogdan.
Dansa de la trezorerie mi-a spus sa o platesc, sa-i dau in judecata si imi recuperez banii dar sincer pentru 80 lei nu isi are rost deranjul mai ales ca nu am luat amenda degeaba
Ma intreb, oare, o fi scris intentionat numele gresit ? Totusi este o diferenta intre Fabian si Bogdan, el era singur deci nu avea martori .. sa fi facut asta intentionat doar ca sa ii dau bani si sa se anuleze amenda pentru ca puteam sa fac contestatie ?
Daca nu plateam amenda ce se intampla ?
Este doar curiozitate. Multumesc frumos