Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply
 
Thread Tools
Old 02-08-13, 01:37   #1
Alex4Fun90

Stage 2
 
Alex4Fun90's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 74
Default Contestatie sau nu?

Salut, am si eu o problema...mi a fost suspendat permisul 60 de zile pe motiv ca eram parcat pe contrasens si ca ocupam o banda de circulatie.problema e ca nu stiu daca sa fac contestatie sau nu.daca fac am vreo sansa sa castig procesul?.politistul nici nu m a lasat sa scriu la mentiuni si a scris el ca eram parcat si ca ocupam banda.in caz ca nu fac contestatie pot da reexaminare sa imi reduca la 30 de zile?
Alex4Fun90 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-13, 07:47   #2
alexalfa

Stage 5
 
alexalfa's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Default Re: Contestatie sau nu?

[QUOTE=Alex4Fun90;5540293]Salut, am si eu o problema...mi a fost suspendat permisul 60 de zile pe motiv ca eram parcat pe contrasens si ca ocupam o banda de circulatie.problema e ca nu stiu daca sa fac contestatie sau nu.daca fac am vreo sansa sa castig procesul?.politistul nici nu m a lasat sa scriu la mentiuni si a scris el ca eram parcat si ca ocupam banda.in caz ca nu fac contestatie pot da reexaminare sa imi reduca la 30 de zile?[/QUOT
La rubrica ”mențiuni” completează tot polițistul, dar scrie ce ai tu de obiectat cu privire la conținutul procesului verbal de constatare și considerentele tale asupra faptei comise. Dacă poți să dovedești cu martori că nu a fost comunicat dreptul tău de a face mențiuni atunci ai șansă să fie anulat. Fapta descrisă de tine mai trebuie probată de către polițist și cu foto de la fața locului. Dacă nu are, înseamnă încă un punct în plus pentru tine. În orice caz, studiază câteva minute O.G. 2/2001 și caută breșe în P.V.-ul tău. Verifică și încadrarea în R.A.O.U.G. 195/2002. Cred că permisul se suspendă pentru conducere pe contrasens și nu pentru parcare. Poți susține că ai avut mașina defectă, a fost încărcată pe o platformă cu spatele înainte deoarece este mai joasă iar unghiul de degajare mai mare pe spate permite îmbarcarea ei doar așa, la destinație a fost descărcată în în poziția aceia de către șoferul platformei care circula corect pe banda și sensul său. Tu nu ai avut posibilitatea să o întorci deoarece nefiind funcțională trebuia împinsă, iar în timpul necesar acestei operațiuni stânjeneai traficul rutier.
__________________
Da-mi DOAMNE sa nu-mi mai doresc nimic ! Dar sa fie din aur !!!!!!!!!!!!!!
alexalfa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -