Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 15-04-07, 01:11   #1
HD-19-FLO

Stock

HD-19-FLO's Avatar

Default Radierea din oficiu !

Am o nelamurire , am niste placute de inmatriculare , nr preferentiale , pe care nu le am mai pus in circulatie de 1 an de zile , am auzit niste zvonuri ca daca numerele nu intra n circulatie timp de 1 an se radiaza din oficiu ? asa o fi ?
HD-19-FLO is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 08:10   #2
ar 79 dix

Stage 5

ar 79 dix's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]
Default Re: Radierea din oficiu !

cand leai luat acasa de pe masina veche, pe care ai dat-o sau ce ai facut cu ea, tu ai platit o taxa de retzinere, asai?....te duci la inmatriculari cu acea chitantza si o platesti din nou pe mai un an si gata.....nu e scump, vreo 150-200 de mii pe tot anul.....eu asa am facut si le mai am si acuma pe dulap.

bafta!
Old 15-04-07, 12:57   #3
HD-19-FLO

Stock

HD-19-FLO's Avatar

Deci trebuie facuta o prelungire ..m am uitat azi cat timp a trecut de cand le am radiat este peste 1 an...inca mai pot face ce ai zis ? cam 1 si jum a trecut de atunci ...ma gandesc ca daca se radiau primeam o instiintare ceva ?
HD-19-FLO is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 13:44   #4
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by HD-19-FLO View Post
Deci trebuie facuta o prelungire ..m am uitat azi cat timp a trecut de cand le am radiat este peste 1 an...inca mai pot face ce ai zis ? cam 1 si jum a trecut de atunci ...ma gandesc ca daca se radiau primeam o instiintare ceva ?
In mod normal eu zic ca trebuia sa te anunte ....Da' cum si la Hunedoara tot Romania este s-ar putea sa nu fie la altcineva pe masina numerele tale
Ce-l mai bine zic eu e sa dai o fuga la politie si vezi acolo cum sta treaba poate mai dai o mita ceva

F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -