Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 30-11-12, 21:25   #1
Mr.Extasy

Stage 4

Mr.Extasy's Avatar

Default Recomandare RCA

Salutari. Nu stiu daca este exact categoria potrivita, dar as avea si eu nevoie de niste recomandari pt RCA. Am avut la Carpatica la inceput ( acum un an ), dar m-am lecuit de ei dupa ce am citit pe net parerile tuturor despre ei. Momentan am la City Insurance, dar trebuie sa expire si asta, si m-ar interesa un asigurator nici sa ma rupa la pret, dar in caz de ceva ( Doamne fereste ) sa fie ok cu plata ( nu gen Carpatica si care or mai fi in aceasta categorie ). Desi nu cred ca ar face vreo diferenta, mentionez ca sunt incadrat la B2.
Old 30-11-12, 21:49   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: Recomandare RCA

Quote:
Originally Posted by Mr.Extasy View Post
Salutari. Nu stiu daca este exact categoria potrivita, dar as avea si eu nevoie de niste recomandari pt RCA. Am avut la Carpatica la inceput ( acum un an ), dar m-am lecuit de ei dupa ce am citit pe net parerile tuturor despre ei. Momentan am la City Insurance, dar trebuie sa expire si asta, si m-ar interesa un asigurator nici sa ma rupa la pret, dar in caz de ceva ( Doamne fereste ) sa fie ok cu plata ( nu gen Carpatica si care or mai fi in aceasta categorie ). Desi nu cred ca ar face vreo diferenta, mentionez ca sunt incadrat la B2.
Sunt ok CITY INSURANCE.Mergi tot pe mana lor.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 21:53   #3
Mr.Extasy

Stage 4

Mr.Extasy's Avatar

Pana acum o parere buna despre ei. Ma gandesc ca nu sunt Chuck Norris, si odatat si-odata tot e posibil sa dau intr-unul, si nu vreau sa ma injure omul ca am asigurare la Carpatica si se chinuie sa isi repare masina cu ei.
Mr.Extasy is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 22:01   #4
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Mr.Extasy View Post
Pana acum o parere buna despre ei. Ma gandesc ca nu sunt Chuck Norris, si odatat si-odata tot e posibil sa dau intr-unul, si nu vreau sa ma injure omul ca am asigurare la Carpatica si se chinuie sa isi repare masina cu ei.
Dar ce treaba ai tu cu ei? tu fa-ti o asigurare ieftina....nu arunca banii degeaba. E TOT ASIGURARE. eu tot la CITY am...si sunt multumit.au preturi super.

~ Haters make me Famous ~
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 22:06   #5
Mr.Extasy

Stage 4

Mr.Extasy's Avatar

Sincer, eu merg pe ideea ca nici mie nu mi-ar place sa fiu lovit de unul cu o asigurare ieftina, si dupa asta sa ma chinui sa imi fac masina pe asigurarea lui. Bineinteles, doresc ceva accesibil la pret, nu cum cereau cei de la Tiriac, 800 de lei, pe jumatate de an, sau un an, nu mai tin minte exact.
Mr.Extasy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -