In primul rand doresc sa va salut pe toti. Am rasfoit putin forumul dar nu am gasit raspunsuri pt. problema cu care ma confrunt.
In luna iulie am rugat un prieten care se ocupa cu importul de masini sa imi aduca o masina din Germania. Am stat amandoi cateva zile pe net pana am gasit ceva variante pt. rezervare.
Am ramas la un Opel Astra din 2007 pe care l-am achizitionat.
Aici apare problema. Prietenul s-a gandit ca ar fi mai bine (probabil pt. el) sa faca contractul de vanzare-cumparare intre neamt si mine (eu nefiind niciodata in Germania). Brifurile le-a facut bineinteles pe numele lui pt. ca el a circulat cu autoturismul.
Am incercat sa obtin primul set de numere rosii dar dosarul mi-a fost respins din cauza ca contractul de vanzare-cumparare e pe numele meu si actele sunt pe numele lui.
Pt. ca domnii sa imi aprobe dosarul am nevoie de (din cele spuse de seful serviciului): briful mic al neamtului, contract vanzare-cumparare intre neamt si cel care mi-a adus masina, contract de vanzare-cumparare intre mine si el.
Acest prieten nu are acel brif. Modificarea actului de vanzare-cumparare e cam imposibila din ce am inteles din alte discutii de pe forum.
Aveti idee ce as putea face?
Multumesc anticipat