Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 04-07-12, 00:16   #1
marcris

Stage 4

marcris's Avatar

Default adresa noua talon ramas cu adresa veche

Salut.Rog pe mai priceputii in acest domeniu sa mi spuna daca e nelegal sau ce ar trebui sa fac daca pe talon figureaza adresa veche si intre timp am schimbat adresa si chiar judetul de domiciliu(CI desigur e cea noua).

mulumesc
Old 04-07-12, 19:40   #2
SynTheLaZ
VW Driver

Stage 5

SynTheLaZ's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: adresa noua talon ramas cu adresa veche

Nu imi apartine, copiat de pe alt forum, sper sa te ajute :

Pasii care trebuie urmati in cazul schimbarii domiciliului dintrun judet in altul:

1. La un birou de acte iti faci dosar de inmatriculare si faci copii xerox dupa toate documentele (talon, cartea de identitate a masinii, cartea ta de identitate, asigurare, si ti se completeaza fisa de inmatriculare si cererea de inmatriculare)

2. Mergi la vechiul domiciliu, la primarie, si iti rezolvi treaba cu impozitul, depui o cerere de mutare a dosarului masinii la noul domiciliu si iti scoti certificatul fiscal care atesta ca nu mai ai datorii la bugetul local. In plus, ti se pune o stampila pe fisa de inmatriculare.

3. Te duci la primaria (la taxe locale) de care apartii la noul domiciliu, ti se pune o alta stampila pe fisa de inmatriculare. Platesti 52 de lei taxa de inmatriculare. (Nu stiu cum e la oras, eu m-am mutat din comuna in comuna)

4. La CEC platesti 37 de lei pentru talon.

5. Depui la dosar toate actele si mergi la politie. Acolo mai platesti 40 de lei pentru placutele de inmatriculare (daca vrei numar preferential, mai platesti 40 de lei)

Placutele se elibereaza in aceeasi zi , actele se trimit prin posta. Nu mi s-a dat copie dupa talon stampilata si semnata, ca in cazul permisului de conducere, asa ca pana primesti noul talon, esti la mana politistului, daca te opreste. Eu mi-am facut o copie xerox).

Sper sa mai fie valabil, sa te ajute. Poate sunt colegi care stiu si pot sa confirme, infirme sau sa modifice.

Pe Umm Design gasiti template-uri pentru WordPress gratuite, tutoriale Photoshop si multe altele ....
SynTheLaZ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -