Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 01-04-12, 22:10   #1
aliknr1

Stock

Default Vanzare masina pe BG

Salut! Am un Opel Tigra pe BG,inmatriculata pe persoana fizica.Mi-a facut procura pe numele meu,in care scrie doar ca pot circula in interiorul si in afara tarii,nu si ca o pot vinde.Pentru a o vinde trebuie sa contactez bulgarul si sa ii faca cumparatorului procura p numele lui.Am primit o oferta de schimb de la un baiat care nu are bani sa plateasca procura...vrea direct act de V-C intre mine si el cu toate ca eu nu am dreptul acesta iar el intelege si e de acord...Cam ce se poate intampla daca ii dau masina si fac un act de V-C cu el?Pot avea de ''suferit'' pe viitor ceva...legal ma refer?
aliknr1 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-12, 22:16   #2
nicu_rcn

Stage 3

nicu_rcn's Avatar

Default Re: Vanzare masina pe BG

nu cred ca e posibil, gandeste.te ca teoretic masina iti este incredintata prin procura, nu este proprietatea ta, deci nu cred ca poti vinde ceva ce nu iti apartine, sau si daca o faci nu va fi legal, deci cel mai bine ar fi sa iei legatura cu bulgarul...
Old 01-04-12, 22:59   #3
aliknr1

Stock

Default Re: Vanzare masina pe BG

Quote:
Originally Posted by nicu_rcn View Post
nu cred ca e posibil, gandeste.te ca teoretic masina iti este incredintata prin procura, nu este proprietatea ta, deci nu cred ca poti vinde ceva ce nu iti apartine, sau si daca o faci nu va fi legal, deci cel mai bine ar fi sa iei legatura cu bulgarul...
sunt constient de faptul ca nu este legal sa o vand...(multe lucruri nu sunt legale la noi)pe mine m-ar interesa ce se poate intampla pe viitor.poate sa faca ceva aiurea si sa cad eu?in afara de faptul k ma pot trezii cu el la usa ca o sa vrea asigurare si itp reinnoite daca pastreaza masina
aliknr1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -