Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply
 
Thread Tools
Old 01-03-12, 22:37   #1
szekely_zoly

Stock
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Talking Schimb motor de alta marca

Buna seara!
Sunt un membru nou al acestui forum si sunt un mare fan al masinilor americane(muscle car), cele vechi din anii 60'-70', sias avea o intrebare. Mai precis sunt nelamurit.
Mi-a venit ideea in cap ca daca aduc o masina fara motor din SUA si aici in Romania sa-i pun un alt motor.
Acum nu stiu daca as scapa de taxele vamale foarte mari daca as cumpara masina fara motor.
As intentiona sa cumpar masina dintr-un salvage- sau junk yard. Din cate stiu astea sunt echivalente cu dezmembrarile de la noi.
Alta intrebare ar fi daca as putea sa inmatriculez masina daca masina avea un fel de "certificate of destrucction", certificat de distrugere, asta in cazul masinilor cumparate din cimitire auto.

Partea mai interesanta ar incepe la noi, zic eu.
Primul obstacol pentru mine este ca nu stiu cum s-ar calcula taxa vamala in cazul de mai sus(masina fara motor).https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon10.gif
Si cea mai mare cird ar fi la RAR, cred eu. Insa nu stiu daca legea da posibilitate sa fie montat un motor cu marca diferita de marca masinii.
De exemplu sa zicem ca aduc un Ford Mustang si aici as vrea sa pun un motor de BMW, sau Audi in el. Bineinteles transplantul de motor ar fi efectuat in service atestat, care poate da si o adeverinta ce se cere la RAR.

Stimati utilizatori al forumului, puteti sa ma lamuriti cumva, stiti pe cinevacare a facut chestia asta, sau ceva asemanator?https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon5.gif
Scuzati-ma pentru povestea lunga!
szekely_zoly is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -