Ma confrunt cu problema asta de ceva timp dar acum am si gasit o masina care imi place si mi-o pot permite. Singura problema consta in inmatricularea masinii.
In momentul de fata masina este inmatriculata pe BG , iar vanzatorul are contract de V/C si procura si toate actele masinii. Tot el sustine ca poate sami mie si contract de V/C si procura intre mine si bulgar. Problema sta in felul urmator: mai pot eu folosi masina in starea asta pana la expirarea actelor in martie?
Al doilea lucru ar fi ca eu oricum vreau sa inmatriculez masina pe RO, ori acum ori in martie. Singurul lucru care ma opreste ar fi taxa auto care in momentul de fata am calculat-o pe taxaauto.net la aprox 800 euro si dupa noua taxa la 630 de euro. Speranta mea consta in faptul ca pot face o depreciere dar tot pe respectivul site am incercat sa calculez o depreciere dar taxa nu scade sub 630 de euro. Asa ca in momentul de fata nu sunt sigur ca pot face aceasta depreciere. mentionez ca masina este euro2, din 97', motor de 1.4 benzina si are airbaguri, inchidere centralizata, geamuri electrice si posibil ABS. Proprietarul sustinea ca nu este sigur de abs. Dar cu siguranta nu are AC.
Oricine ma poate ajuta cu rice info legata de cele mentionate i-as fi recunoscator.