Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 07-06-11, 16:21   #1
ionut230

Stock

Default Masina in rate se poate radia?

Am luat un logan laureate in rate de la BRD si din cauza unor probleme am intarziat destul de mult cu rata la banca si nu am vrut sa ajung intr-o situatie in care sa pierd tot ce am platit la banca asa ca am vandut masina, mi-am luat o masina mai veche si restul am dat in avans la banca , dar tot mai am de platit vreo 2000 de euro pana sa pot inchide creditul. Intrebarea mea este daca pot scoate fiscalul in situatia asta ( am toate impozitele platite ) cineva mi-a spus ca nu pot din cauza ca inca mai am datorie la banca si daca pot merge cu baiatul care a cumparat masina sa o radiez si sa o treaca pe numele lui. Nu prea stiu cum se procedeaza asta fiind prima mea masina si fiind noua cand am luat-o... Acum nu stiu daca atunci cand ma duc sa o radiez nu apare acolo ca e pusa gaj si sa nu poata fii facuta radierea. Baiatul a fost de acord sa mai asteptam cateva saptamani sa vedem ce putem face daca se poate sau nu. Astept un raspuns daca a mai fost cineva in situatia asta. Va multumesc!
ionut230 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-11, 19:48   #2
nos2techno

Stage 3

nos2techno's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Masina in rate se poate radia?

Da si tu mai multe detalii, creditul e de nevoi personale (adica tu esti trecut in cartea masinii ca proprietar), sau e lesing (si atunci firma de leasing/banca este proprietarul).
Old 11-06-11, 20:10   #3
Ovi407
VW Driver

Stage 5

Ovi407's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]
[PEUGEOT]

in carte apare el proprietar dar masina e garantie la banca asa ca pana nu se inchide creditul nu o poti vinde
Ovi407 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-11, 15:52   #4
ionut230

Stock

Am radiat masina si s-a inscris fara probleme decat daca era in leasing nu se putea.

Se poate inchide topicul!
ionut230 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -