Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 05-05-11, 19:02   #1
blink314

Stock

Default Inmatriculare Bora

Salut. Imi pare rau daca nu am postat in locul corect iar in cazul acesta rog un moderator sa mute postul. Am un prieten care are un VW bora din 2000 1.9l 66Kw (cred) iar in perioada asta a cam ramas fara bani, problema este urmatoarea in urma cu 3 ani sau cam asa si-a inmatriculat masina pe sub mana ca sa spun asa nu stiu perfect detaliile dar acum cateva luni a primit o felicitare (recomandata) in care spunea ca trebuie sa se prezinte cu numerele. Masina este euro 2, nicio sansa sa fie inmatriculata asa, eu i-am recomandat sa isi schimbe catalizatorul dar nici eu nu ma pricep asa bine. Ce vroiam sa stiu: Cat costa un catalizator de Bora? Cat de mult o sa ii opreasca din CO2? Trebuie omologata masina dupa ce se schimba catalizatorul? Cat costa omologarea?
blink314 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-11, 19:10   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: Inmatriculare Bora

Quote:
Originally Posted by blink314 View Post
Salut. Imi pare rau daca nu am postat in locul corect iar in cazul acesta rog un moderator sa mute postul. Am un prieten care are un VW bora din 2000 1.9l 66Kw (cred) iar in perioada asta a cam ramas fara bani, problema este urmatoarea in urma cu 3 ani sau cam asa si-a inmatriculat masina pe sub mana ca sa spun asa nu stiu perfect detaliile dar acum cateva luni a primit o felicitare (recomandata) in care spunea ca trebuie sa se prezinte cu numerele. Masina este euro 2, nicio sansa sa fie inmatriculata asa, eu i-am recomandat sa isi schimbe catalizatorul dar nici eu nu ma pricep asa bine. Ce vroiam sa stiu: Cat costa un catalizator de Bora? Cat de mult o sa ii opreasca din CO2? Trebuie omologata masina dupa ce se schimba catalizatorul? Cat costa omologarea?
R.A.R. nu va lua in considerare catalizatorul montat ulterior in procesul inmatricularii. Vor recunoaste doar catalizatorul cu care a iesit masina din fabrica.
Deci ramane ori recarosare, ori Bulgaria.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 05-05-11, 19:27   #3
blink314

Stock

Default Re: Inmatriculare Bora

Multumesc pentru reply-ul rapid, pentru inmatricularea in bulgaria de ce acte este nevoie?
blink314 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -