Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 23-03-11, 10:23   #1
orio777

Stock

Default Legislatia cu privire la masinile facute sau replicile

Observ ca la noi in tara sunt foarte putini care si-au facut masini. In US, Germania, Polonia exista o adevarata nebunie cu replicile sau hot rod-urile.
De ceva timp cochetez cu ideea de a face o astfel de masina. Cine nu si-ar dori un Mustang shelby din '66? Dar fireste cred ca si voi sunteti in aceeasi situatie de nu va permiteti sa dati seci-sute de mii pe una.
Si mai e un avantaj la aceste masini: e noua, motor nou, structura usoara, fibra si nu tb sa ii acorzi o atentie atat de mare la ca la masinile clasice
Am contactat cateva firme care se ocupa cu creearea de kituri si mi s-a parut avantajos O
Facand un calcul grosso modo iti trebuie cam 20000e pt pura placere (caroserie, motor, etc).
Intrebarea mea vine cu privire la legislatie: ce pasi ar trebui sa fac ca sa fie avizata rar si sa pot circula pe strada cu ea?
Eu as cumpara de la ei motor, carosierie si eu as asamblao. Trebuie sa o asambleze la un service autorizat sau pot sa o fac si eu acasa?
Sau mai usor e sa folosesc o masina doanatoare si pe ea sa-mi fac medrele? Dar asa esti limitat la dimensiuni si iti creste greutatea.

Ce parere aveti?

P.S: Cer ca cei plini de ei si detinatorii de Mercedes-Benz 300 SL 1960 sau alte bijuterii sa se abtina ... aa..si cei care considera asta un kitsch la fel
orio777 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -