Salut!
Imi cer scuze ca am deschis inca un thread cu asa ceva, dar poate reuseste cineva sa ma lamureasca si pe mine in privinta unor chestii.
Acum un an jumatate am avut o dacie 1310 pe care am vandut-o unui verisor de-al meu. Tin sa precizez ca masina era pe numele omului de la care am luat-o, dar acesta mi-a facut procura ca sa pot sa merg eu pe oriunde este nevoie.
Greseala pe care am facut-o a fost ca eu nu am facut nici un act cu verisorul meu, si i-am vandut-o pe incredere..
Apoi verisorul meu a vandut-o la alti baieti, la fel, fara sa faca nici un act...
Astazi am fost sa caut masina la cel care a vandut-o, si dupa ce am aflat ca masina a fost data la alte doua persoane am reusit sa fac rost de cartea masinii... In cele din urma masina fiind dusa la dezmembrari
...
Ce vreau sa va intreb, daca se poate: Ce imi trebuie acum ca sa radiez masina din circulatie ? Mentionez ca certificatul masinii este retinut de cei de la rutiera, iar cel de la dezmembrari mi-a promis ca o sa imi dea numerele(am inteles ca imi trebuie numerele pentru radiere, sper sa nu gresesc)...
As fi recunoscator daca a-ti putea sa imi spuneti ce altceva mi-ar trebui la radiere in afara de cartea masinii, numerele si negrevarea de la fisc, bineinteles...
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie. Va salut cu respect!