Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 28-07-10, 16:20   #1
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

Default Permis suspendat

Salutare tuturor.. sa va povestesc ce am patit azi..
Vin acasa de la serviciu si neavand unde sa parchez masina am parcat-o pe trotuar ( unde o parchez de cele mai multe ori), ma cobor din masina si ma indrept spre portbagaj, il deschid, la care vine un politist la mine si imi spune sa mut masina ca nu am voie sa parchez pe trotuar, i-am zis ca am sa fac asta abia dupa ce termin de facut ce aveam de facut in portbagaj (adica curatenie), la care el a insistat inca odata si mi-a cerut si actele (mentionez ca langa masina mea mai era parcata o masina si in fata mea la fel), i-am zis ca nu pot sa i le dau acum ca sunt murdar pe maini (deja umblasem in portbagaj) si ca o sa i le dau dupa ce mut masina, el a mai insistat inca odata cu actele si cu mutatul masinii. M-am urcat in masina si am parcat-o in fata blocului (unde abia se eliberase un loc) si l-am asteptat linistit pe politist sa vina la mine sa ii dau actele. Vine, ii dau actele la care dupa ce se vede cu actele in mana imi spune ca imi suspenda permisul pentru ca, citez "Nu am respectat dispozitiile si indicativele politistului".

Acu va intreb eu pe voi, e corect ceea ce a facut? nu zic, amenda poate meritam ca am parcat pe trotuar dar sa imi ridice si permisul?
Si va rog sa imi da-ti o solutie ce sa fac, ca odata ce raman fara permis raman si fara loc de munca.

Multumesc anticipat.
Old 28-07-10, 17:58   #2
ralu_

Stage 4

ralu_'s Avatar

Default Re: Permis suspendat

Cred ca ai fost tare in gura,daca le vorbeai frumos nu cred ca se lua nimeni de tine
ralu_ is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 18:02   #3
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Mergi la comandant cu sesizare şi ulterior instanţa de judecată!
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 18:07   #4
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by ralu_ View Post
Cred ca ai fost tare in gura,daca le vorbeai frumos nu cred ca se lua nimeni de tine
Sunt unii cu care nu poti sta de vorba ! Oricat de frumos le'ai vorbii degeaba .

Fa contestatie neaparat .
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 18:38   #5
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Sunt unii cu care nu poti sta de vorba ! Oricat de frumos le'ai vorbii degeaba .

Fa contestatie neaparat .
Adevarul e ca am fost si putin tare in gura cu el, doar dupa ce nu a vrut sa inteleaga ca nu pot sa mut masina din cauza ca eram murdar.
E clar ca o sa fac contestatie, e prima oara cand trec prin asa ceva, timp de 6 ani de zile nu am avut probleme de genul.
Credeti ca o sa am vreo sansa sa imi recuperez permisul la contestatie?
N3n3a is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 18:48   #6
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by N3n3a View Post
Adevarul e ca am fost si putin tare in gura cu el, doar dupa ce nu a vrut sa inteleaga ca nu pot sa mut masina din cauza ca eram murdar.
E clar ca o sa fac contestatie, e prima oara cand trec prin asa ceva, timp de 6 ani de zile nu am avut probleme de genul.
Credeti ca o sa am vreo sansa sa imi recuperez permisul la contestatie?
Incearca sa mergi la un avocat sa ceri sfaturi.

Eu cred ca totul depinde de martori. Daca tu nu ai martori reali atunci aduci vreo 2 ! Mergi la un avocat in audienta si ceri sfaturi .

Pe viitor fa copii color dupe toate actele(si eu sunt patit si umblu dupa mine cu copii) si daca dai de unu mai batut in cap ii prezinti copiile !
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-10, 13:58   #7
Laptiucu

Stage 5

stiu si eu pe un "destept" ce le-a prezentat politistilor copii color si "a uitat" sa mentioneze ca sunt copii color ... acum are dosar penal.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -