Salutare tuturor.. sa va povestesc ce am patit azi..
Vin acasa de la serviciu si neavand unde sa parchez masina am parcat-o pe trotuar ( unde o parchez de cele mai multe ori), ma cobor din masina si ma indrept spre portbagaj, il deschid, la care vine un politist la mine si imi spune sa mut masina ca nu am voie sa parchez pe trotuar, i-am zis ca am sa fac asta abia dupa ce termin de facut ce aveam de facut in portbagaj (adica curatenie), la care el a insistat inca odata si mi-a cerut si actele (mentionez ca langa masina mea mai era parcata o masina si in fata mea la fel), i-am zis ca nu pot sa i le dau acum ca sunt murdar pe maini (deja umblasem in portbagaj) si ca o sa i le dau dupa ce mut masina, el a mai insistat inca odata cu actele si cu mutatul masinii. M-am urcat in masina si am parcat-o in fata blocului (unde abia se eliberase un loc) si l-am asteptat linistit pe politist sa vina la mine sa ii dau actele. Vine, ii dau actele la care dupa ce se vede cu actele in mana imi spune ca imi suspenda permisul pentru ca, citez "Nu am respectat dispozitiile si indicativele politistului".
Acu va intreb eu pe voi, e corect ceea ce a facut? nu zic, amenda poate meritam ca am parcat pe trotuar dar sa imi ridice si permisul?
Si va rog sa imi da-ti o solutie ce sa fac, ca odata ce raman fara permis raman si fara loc de munca.
Multumesc anticipat.