Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 28-05-09, 14:20   #1
ThEMaTriX

Stage 3

Default talon luat

salut, am patit si eu o belea de cateva zile. In minunatul meu oras a fost un asa zis "filtru" adica..toate masinile care treceau prin zona respectiva erau oprite, verificat tot, dimensiune cauciucuri etc. Aveam becuri ALBE pe pozitie, bineinteles pentru politist erau albastre..in *** de miop. Mi-au retinut talonul si mi-au dat dovada pt 15 zile. Acuma se cam termina zilele respective si vreau sa imi recuperez talonul ca sa pot circula. Imi zice careva cum se procedeaza?
Old 30-05-09, 16:49   #2
Corrado

Stage 5

Corrado's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: talon luat

Simplu,daca l-a retinut pentru becuri,le schimbi si te duci cu dovada la politie.Sunt obligati sa-ti dea taonul inapoi.Dupa care poti sa-ti pui becurile inapoi,cele pe care le-ai avut.
Old 30-05-09, 17:01   #3
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Eu stiam ca politistul poate sa iti retina talonul numai daca e insotit de cineva de la RAR. Si pentru recuperare trebuie mers la RAR .
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 12:11   #4
ThEMaTriX

Stage 3

asa am inteles si eu, ca pentru recuperarea talonului se merge la R.A.R, dar asta nu e o problema, problema ar fi daca imi face o verificare totala a masinii sau se uita doar la becuri. pentru ca daca ar fi totoala, cu toate ca masina (din cate am obs eu) nu are nici o problema, nu as vrea sa ma trezesc cu vreo surpriza!
ThEMaTriX is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 12:31   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nu, se uita sa vada doar daca ai remediat problema pt care ti s-a retinut talonul.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 13:24   #6
ThEMaTriX

Stage 3

initial am facut o programare si pe aceea scria verificare tehnica...de aia am intrebat, acu doar sa fac rost de cnpu` celui pe numele caruia e masina
ThEMaTriX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -