Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 30-05-09, 23:51   #1
Vlad_BMW
BMW Driver

Stage 5

Vlad_BMW's Avatar

Default Ajutor pentru achizitionare masina !

Vreau sa cumpar si eu un BMW E30 316 doar ca masina nu e trecuta pe numele baiatului la care e masina dar are toate actele masinii . . Proprietarul din acte a murit si nu are mostenitori decat sotia ! El cand a cumparat masina nu a facut contract Vanzare-Cumparare ce doar a lasat`o pe numele batranului , fiind pensionar sa plateasca mai putin impozitul si asigurarea . Ce ar trebui sa fac in cazul acesta ? ma puteti ajuta ?

Vlad_BMW is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 12:29   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Ajutor pentru achizitionare masina !

Batrana: la notariat cu toate actele masinii, certificat de casatorie, certificat de deces al sotului si buletin. Se face succesiunea si trebuie sa o reinmatriculeze pe numele ei... adica toata procedura inmatricularii, dar abia dupa ce ii iese certificatul de succesiune.
Tu: vorbesti cu baiatul la care e masina si el, la randul lui, sa vorbeasca cu batrana... sa nu ai surpriza ca, dupa ce face succesiunea, sa nu-ti mai dea nici o masina. Legal tu, sau cel la care e masina acum, in cazul in care nu au facut nici macar un act de mana cu minim 2 martori, nu aveti nici un drept asupra ei.
La final, daca s-a facut succesiunea, reinmatricularea si s-a discutat... faci tu contract de vanzare-cumparare cu batrana si o inmatriculezi pe numele tau.
Bafta, parerea mea e sa nu te bagi, e ceva mai complicat pt un batran.
Old 01-06-09, 13:53   #3
Vlad_BMW
BMW Driver

Stage 5

Vlad_BMW's Avatar

Default Re: Ajutor pentru achizitionare masina !

Ok multumesc mult pentru ajutor ..
Vlad_BMW is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -