Buna seara !
Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva?!
Astazi am avut o intamplare nefericita, deoarce m-am ales cu o amenda de 300 de lei,personal as spune ca e foarte mult avand in vedere ca am oprit in dreptul indicatorului oprirea interzisa.
Desi in fata mea mai era o masina oprita statea bine merci fara sa i se intample nimic, m-am cam certat cu agentul ( o idioata, nici macar nu era agent de circulatie ) desi am oprit pentru 1 minut nici nu a vurt sa stea la discutie.
Acum as vrea sa stiu daca pot face ceva in legaura cu ceea ce mi s-a intamplat nu am semnat procesul verbal.
Un prieten de-al meu a si filmat toata scena in care fiecare oprea cum vroia si acel agent se facea ca nu vede ori imi spunea ca lor le este permis sa opreasca, ca masina x e posta romana ca acel taxi are voie deoarce trebuie sa-si lase clietul, ca dubita trebuie sa descarce marfa , deci nu-mai prostii. Prezicez ca am lasat si masina pe avarie.
Vreau sa stiu daca mai pot face ceva in acest caz ? sa nu fiu nevoie sa platesc amenda plus ca ce i-as face acelei idioate doamne ...